zondag 10 juli 2011

personal: wist je dat... #esmayweetjes - tag

Ik doe bijna nooit tags - eh bien, ik krijg ze nooit - maar deze kreeg ik van Rani, en ik vond hem gewoon leuk om te doen. Al was het wel lastig om weetjes te bedenken, want dit is natuurlijk niets voor niets een persoonlijke blog. Maar ik heb wat weetjes bedacht!
Image and video hosting by TinyPic 
Wist je dat... ik alle slakken vies vind?
Ugh, die vieze beesten. Vooral die naaktslakken. Ze zijn zo vies en slijmerig. Soms zie je ze ook wel 's op de weg kruipen, in de zomer en dat vind ik zo vies!
Image and video hosting by TinyPic
Wist je dat... ik elke week mijn kamer moet opruimen en schoonmaken?
Als ik nu mijn kamer inkijk is het ook weer zover. Ik maak echt elke week mijn kamer schoon anders vind ik het zo.. vies. Vriendinnen zeggen dan: Alweer?! Maar na 1 week is het ook echt weer zover. Kleren op de bank en op de stoel, make-up all over, post slingert overal, ja tijd to clean up!
Image and video hosting by TinyPic
Wist je dat... ik superchagrijnig kan zijn?
Sommigen denken dat ik dat niet kan zijn want ik ben meestal ubervrolijk, maar soms. Ik kan dan mijn ouders echt niet uitstaan. Ze zeiken een beetje aan m'n hoofd, en dan wil ik gewoon rust. Meestal trek ik me dan terug in mijn kamer, laptop erbij en schrijven maar!
Image and video hosting by TinyPic
Wist je dat... ik mijn 'stash' nog best wel heel bescheiden vind?
Sommigen vinden het al 'groot', maar ik vind hem nog heel erg bescheiden! Ik heb lang niet zoveel als mensen misschien denken. Natuurlijk ben ik wel van plan om mijn 'stash' groter te maken, haha. Je bent een addict of je bent het niet.
Image and video hosting by TinyPic
Wist je dat... ik kleding shoppen helemaal niet zo leuk vind?
Ik hou van winkelen, dat is duidelijk. Maar ik ben niet zo van de kleding shoppen. Alles aanpassen, zo'n gedoe. Nee, ik bestel gewoon op H&M site, en dan vind ik het wel weer prima. Make-up shoppen, dat vind ik leuker!

En volgens mij waren dat alle weetjes wel weer!
Ik geef de tag door aan Sharon, Victoria en Charlotte.
Maar iedereen mag hem natuurlijk overnemen!

With love.

8 candy's:

Claudia zei

Ik hou ook absoluut niet van kleding kopen, sla m´n slag misschien twee keer per jaar en koop dan ook heel veel in en dat is het dan hihi. Schoenen kopen vind ik denk ik nog wel erger. Koop ik ook bijna nooit haha.

beautyforgirls zei

Leuke weetjes. Ik maak mijn kamer ook 1 keer in de week onwijs grondig schoon.

Liefs, xxx

Romy zei

Hahaha, ik hield ook nooit zo van kleding shoppen, maar de laatste tijd doe ik het wat vaker en begin ik het steeds leuker te vinden. Ik heb alleen altijd zo'n hekel aan het passen! Bah..
Leuk om te lezen, deze weetjes!

Victoria zei

Ha, kleding shoppen vind ik ook zo'n gedoe. Heb er ook helemaal geen tijd voor en het is zo irritant om dan de hele shopping spree zo'n tas met kleren mee te dragen, ook zal zijn het maar twee shirtjes.

Maar, maar, maar! Wat leuk dat je me hebt getagged! :D

Maris zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Maris zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Maris zei

Haha, ik ben echt niet wakker vandaag! :P Nou ja, geeft niet, verwijder die reactie maar, haha. Die klopt helemaal niet, haha. Echt een superleuke tag! Die feitjes ken ik ook, haha. :)
xx

Resy zei

Ik bestel altijd ook gewoon bij de h&m online shop. Online zie ik namelijk altijd leuke dingen maar wanneer ik dan in de winkel kom en het wil kopen is het er nooit, dus heb ik maar besloten dat ik bij de h&m gewoon maar gelijk bestel. Maar de h&m is ook wel de enige winkel waar ik online shop, verder ga ik gewoon naar de winkels.


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC