donderdag 7 juli 2011

personal: needful things - wishlist

Wishlists, we hebben ze allemaal. Je wilt dit graag hebben, maar oh, wat is dat andere toch ook mooi! Wishlists zijn heel erg fijn als je voor iets wilt sparen, omdat je het zo graag wilt! Ik heb natuurlijk ook een kleine wishlist, maar wel met dingen die ik écht graag wil. Vandaag laat ik jullie zien wát ik allemaal dan zo graag wil!

Image and video hosting by TinyPic
Nummer éen.
Een spiegelreflex. Oh yeah. Ik vind het effect gewoon mooier wat je hiermee kan maken. Zo kun je de scherpte preciecer instellen, en de achtergrond waziger maken. Dat vind ik gewoon zo mooi! Ook zijn de foto's daardoor helderder, en komen ze wat meer 'echt' over. Vooral omdat ik erg hou van fotograveren wil ik het graag.
Op de foto: Canon EOS 550D spiegelreflex

Image and video hosting by TinyPic
Nummer twee.
Een Ikea Malm kast. Die krijg ik waarschijnlijk van mijn ouders voor mijn verjaardag (22 juli)! Maar ik wil hem zo graag omdat ik dan mijn make-up daarin kan opbergen. Dat vind ik zoveel mooier dan die plasticen Xenos ladebakjes. Dan wil ik natuurlijk wel gelijk de Skubb bakjes erbij, anders schiet je nog niet zoveel op haha. Dus twee wishes in éen.
Op de foto: Ikea Malm ladekast

Image and video hosting by TinyPic
Nummer drie.
Een goed dekkende gele nagellak. Ik heb er al zo veel geprobeerd. Maar volgens mij zit op elke gele nagellak die ik koop een vloek. De een geeft bubbeltjes, de ander is weer stroperig, de andere dekt weer niet. Ik wil gewoon een mooie geel, want ik wil ook meedoen met de trend, haha!

Op de foto: Chanel Mimosa nagellak

Image and video hosting by TinyPic
Nummer vier.
Een wit, dun riempje. Voor bij mijn zwarte short. Ik heb namelijk bij mijn witte short een zwart riempje, en ik vind het dan leuker om bij zwart wit te doen, als je dan ook een wit shirt aan hebt. Ik kan hem steeds maar niet vinden, maar eens dan vind ik het perfecte riempje!
Op de foto: Random wit, gevlochten riempje

Image and video hosting by TinyPic
Nummer vijf.
Een .nl domein. Ja, ook dit staat hoog op mijn wishlist. Hopelijk gaat het ooit gebeuren ^^
Op de foto: Een .nl domein

Wat staat er op jullie wishlist?

With love.

9 candy's:

beautyforgirls zei

Een eigendomein is heel fijn.
Liefs, xxx

* zei

Wel ook wel een aantal dinegen!
1: Een video camera want nu film ik met mijn webcam en de kwaliteit is heeeeeel slecht!
2: Een grote stash (maar dit ga ik opbouwen, ik mag dat van mijn moeder niet dus dat gaat nog even duren :(, ze moet niks van make-up weten en ik mag het wel gebruiken want ze kanhet me niet verbieden! Daarom is shoppen met haar echt niet leuk! Ze heeft een totaal ander zicht over het leven dan ik! :( )
3:Een eigen website met .be domein! (net als jij wilt maar dan voor belgië) dit wil ik al zo lang!
4: Een hippe telefoon! Die van mij is nu zo saai en traag dus als hij kapot valt zal ik echt niet wenen maar me kapot lachen!

gerrianne zei

Oeh de camera. Die staat ook op mijn wishlist!(: De kast van Ikea heb ik zelf, echt super handig zijn ze. xx

Dorien zei

Dat kastje heb ik ook :D ! Meer dan eens zelf ! Op mijn kamer thuis heb ik er 2 en op kot heb ik er ook 1, ze zijn echt super handig :D !
Momenteel heb ik zelf niet echt dingen die ik nog ABSOLUUT wil :p ...

Carlijn zei

Even iets heel anders, wanneer wordt de winnaar van het 88 palette bekend? Dat zou toch gisteren op de site komen te staan? Sorry, ik kan echt niet wachten! :D

Inner Beauty Battle zei

Ik heb niet echt een wishlist op dit moment! Het enige wat ik wel wil is de hemnes spiegelladekast van de Ikea! Ennnuh, ik ben erg benieuwd naar je stash haha!

Esmay zei

@ Carlijn: Komt nog! Ik moet nog uitzoeken wie de winnaar word, en dat ís moeilijk moet ik je zeggen, haha!

Judith zei

Ik heb een gele nagellak van de H&M die dekt goed!

xMylifestyle zei

Super leuk die Malm kast ik heb hem ook in het Wit.. alleen heb er teveel verzorgingsproducten in gedaan en toen werd het te zwaar nu zakt de bodem steeds weg en ben bang dat hij breekt dus tip; Doe er niet te veel & zware spulletjes in!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC