zondag 17 juli 2011

personal: dromen zijn - helaas - bedrog

Image and video hosting by TinyPic
Het begon allemaal op een doodnormale dag. Oke, ik moest er om half 6 uit om mijn krantjes rond te brengen, maar dat zo ik ook wel allemaal overleven. Ik fiets naar de plek waar ik mijn kranten moest ophalen, het regende weliswaar. Maar ik dacht: "Het is maar een buitje". Oke, eerlijk? Ik dacht: Facking hell, kut regen. Maar dat terzijde.
 Inmiddels ben ik aangekomen bij mijn wijk, natter dan ik eerst was, natuurlijk. En toen ik eenmaal een paar straten had gedaan viel mijn oog op een limo, weet je wel. Zo'n lange auto waar sterren altijd in rijden? Zo'n ding zag ik dus staan, 1 meter voor mij, recht voor mijn neus. En natuurlijk, toen droomde ik weg...

Ik vergat alles om me heen en ik bedacht me iets. Een soort van droom, een droom dat ik nu in LA zat, met zon in plaats van regen. In een limo in plaats van ons Golfje. In een grote stad in plaats van ons kleine dorpje. Ik droomde dat ik met een lekkere kerel in de auto - correctie: limo - zat, ik bedoel: een lekkere kerel is ook altijd welkom, right? En we reden door de straten van LA. Met muziek, champagne - ugh, niet lekker, maar het is zo chic - en lekker eten. Gestopt bij het strand, om daar tot diep in de nacht op te blijven, te feesten bij een vuurkorf met veel vrienden en familie. Heerlijk, het briesje van een warme wind, en de zee die niet stil blijft liggen. Toen hoorde ik de kerkklokken luiden...

En helaas, ik was weer back in reality. Allemaal gedroomd helaas, en ik zat weer op mijn fiets kranten rond te brengen, in de regen, make-uploos in een joggingbroek. Not so glamourous at all. Ik fietste naar huis - inmiddels klaar dus - , en pakte mijn laptop erbij om dit verhaaltje te typen, want zo zie je maar weer,  inspiratie kun je overal uit halen!

With love.

9 candy's:

Resy zei

Dit soort momenten heb ik de laatste tijd dus ook heel vaak. Had vanochtend precies zo'n zelfde soort berichtje geschreven op mijn blog.

Esmay (admin) zei

@ Resy: Nou ik volg je blog niet, dus ik heb het niet van je ge copy cat. Maar wel toevallig!

Rani zei

Leuk geschreven, Esmay! Deze artikeltjes van jou vind ik gewoon zo leuk! Ik zat er even helemaal mee in, en ik zat mee te dromen. Ik zit ook echt constant te dagdromen, hoor! In de klas droom ik altijd dat ik afgestudeerd ben, een eigen appartementje heb in New York, en helemaal à la The Hills-like leef.

beautyforgirls zei

Hihi, heel leuk geschreven. Iedereen doet wel eens aan dagdromen.
Liefs,xxxx

Resy zei

@Esmay haha maar ik bedoelde ook niet dat je het gekopieerd zou kunnen hebben want dat vind ik nooit zo heel erg ;) Maar vond het gewoon grappig want op twitter had ik bij veel mensen ook al van alles over dromen gezien.

Esmay (admin) zei

@ Resy: De tijd van het jaar? :P Haha!

Jeske zei

Juist op zulke regenachtige momenten verzin je altijd van die dingen =P Tenminste dat heb ik dan weer wel.

Juudith zei

Haha geweldig geschrevenn!!

Resy zei

@Esmay haha zou best kunnen, ik weet het niet. Maar vind het altijd wel leuk om te lezen wat de dromen van anderen zijn


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC