donderdag 28 juli 2011

personal: no title

Image and video hosting by TinyPic
De titel zegt niet waar het over gaat, maar ik wist eerlijk gezegd geen titel voor dit stukje. Dus als jullie een titel weten?! Anyway, ik lees tegenwoordig heel vaak op blogs van vaak (jonge) meisjes dat ze niet naar MAC durven omdat ze zichzelf te jong vinden. Maar waarom?
Image and video hosting by TinyPic
Zelf ben ik ook maar 15, pás 15, maar ik ging voor het eerst naar MAC toen ik 14 was. Niet zo lang geleden (in Groningen - first time ever), maar het boeit mij echt niet hoor. Bij MAC zijn ze heel erg vriendelijk, of je nou (bij wijze van spreke) 12 bent of 60. Ze helpen iedereen heel erg vriendelijk, en ze nemen echt de tijd voor je. Hun willen juist de producten verkopen, en waarom niet aan een "jonger" meisje? Tuurlijk, het is misschien apart omdat persé een MUA je moet helpen, want je kan de producten niet zelf pakken, maar hun vinden daar niks raars aan hoor, als een jong meisje lekker MAC komt shoppen!

Kortom: Ga gewoon lekker naar MAC als je daar heen wilt! Ik vind MAC echt een fijne winkel, maar pas op: Als je eenmaal aan MAC begint, stopt het nooit, je wil steeds meer, want het is allemaal zo fijn. *addict geworden*

With love.

4 candy's:

MissPrettiness zei

Je hebt gelijkt! Ik ga binnen kort ook maar eens in de mac winkel in antwerpen langs. Ben al een tijdje aan het sparen voor een paar dingen. Maar mac heeft echt super mooie dingen. ^^

beautyforgirls zei

Hihi, ik vind dat iedere meid moet doen wat die wilt. Ook als die naar de mac store toe wil. Zeg nu zelf, welke dame wil dit nu niet?!
Liefs, xxxx

Savannah zei

haha wat toevalig !
Ik was pas in de ici paris XL in gelopen met mijn vriendin om even te kijken naar een goeie channel mascara maar ik vond het zo schaamend want wat doet een kind van 13 nou bij channel en ze kwamen indd allemaal vragen of ze konden helpen heel vriendelijk maar ik voelde me toch niet op me gemak ..
haha
xliefssavannah

Heel leuk artikeltjee

Unknown zei

Helemaal met je eens, als jij ergens wilt winkelen moet je dat gewoon doen.


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC