zaterdag 2 juli 2011

personal: in de blogspot

In de blogspot, ja ja, weet iets nieuws. Ik volg namelijk best wel wat blogs, en soms wil ik ze gewoon delen met jullie. Ik heb namelijk 3 nieuwe (personal)blogs "ontdekt", misschien dat ik dit vaker terug ga laten komen, dat weet ik nog niet, wat ik wel weet is dat ik jullie de blogs ga laten zien!
Image and video hosting by TinyPic

Annemerel.com is een blog die ik een poos terug een keer al had gezien, maar toen was ik hem vergeten. Gelukkig heb ik hem weergevonden want het is een hartstikke toffe blog. Hij is van Annemerel, duh, en de blog bestaat al 8 jaar! Ze blogs over shoppen, personal, lifestyle, zeker een bezoekje waard!
Image and video hosting by TinyPic

Ashleylynn.nl is een blog waar ik op kwam na het kijken op Annemerel.com. Ze zijn namelijk blog-vriendinnen. Ashleylynn update niet heel erg vaak, en ook niet met regelmaat, maar die foto's die zij maakt.. Die zijn echt zo mooi! Je moet gewoon even een kijkje nemen!
Image and video hosting by TinyPic

Charlotte 2.0 is een blog waar ik opkwam toen ze bij mij had gecomment. Ik verveelde me dus ging ik een beetje tussen de reacties kijken en klikken op de links van hun website (als ze die hadden), en zo kwam ik dus ook op Charlotte 2.0. Een leuke site die net als ik soms beauty updates heeft, maar vooral veel personal artikels. Go watch her!

Dit waren weer de "in de blogspot" blogs. Als jullie dit vaker willen zien comment dit dan,
en anders was het lekker eenmalig!

With love.

3 candy's:

Victoria zei

Oeh,ik vind het wel hartstikke leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken! :D

Elisa zei

Leuk artikel!

Janna' zei

Leuke post, zo kom je weer's andere blogs tegen!
Ga zeker even kijken (:

xo,


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC