dinsdag 19 juli 2011

personal: zomer? waar?

Image and video hosting by TinyPic
Zomervakantie, ja dat hebben we nu. Maar merken we er ook echt wat van? Nou nee, ik niet echt bepaald. Als ik naar buiten kijken zie ik plassen met water en het valt nog steeds uit de lucht. I know,  we zijn in Nederland. Maar zelf dit had ik in Nederland niet verwacht..

Zomervakantie, het hoort lekker weer te zijn. Ik wil bruin zijn na de vakantie - waar ik niet aan wil denken, het einde.. - , maar met dit weer gaat dat denk ik niet echt lukken. De zon is nergens te bekennen, en het enige wat we zien is een grauwe, grijze lucht. Niet echt leuk nee.  En het zou ook altijd wel weer zo zijn, na de vakantie is het natuurlijk weer prachtige weer, met zon, 30+ tempratuur, en dan zit je op school. Altijd, altijd gebeurd dat weer. Het is gewoon niet eerlijk! Maar, je kunt natuurlijk wel wat leuks van de "zomer" maken, ja tussen haakjes, want zomer is het dus niet echt. Zo kun je dingen doen die ik je gaf in het tip-artikel. Maar je kunt jezelf ook verwennen met nieuwe make-up spullen, want dat heb je wel verdiend dacht ik zo!

Just keep over it, this is Holland bitches!

Dit is een vooruit geschreven artikel, as always.
Dus het kan zo zijn dat het nu wel lekker weer is!

With love.

5 candy's:

Aleida zei

Jep, ineens snap je ook weer waarom je in de vakantie daadwerkelijk weg wilt ;)

beautyforgirls zei

Ik loop stage deze zomer. Dus voor mij nog geen vakantie. Ik oktober krijg ik 2 maanden vakantie en dan moet ik nog maar 1 jaar van mijn opleiding. Daarna heb ik diploma's. Dus in de 2 maanden wil ik misschien een weekje weg.
Liefs, xxx

Charlotte zei

echt irritant he dat weer!
je word er gewoon chagerijnig van!
maar hij voorspelt weer een klein beetje zon..
keepsmile!

-liefs,

Cylia zei

ik hoop dat het mooier weer wordt volgende week:)!

Claudia zei

Het is echt even herfst weer geweest he? Vandaag vond ik het wel weer wat beter lijken. Hopelijk trekt 't nog wat meer bij want dit is echt niks aan zo :(


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC