donderdag 14 juli 2011

personal: te veel willen in te weinig tijd

Image and video hosting by TinyPic
Ken je dat:  Je hebt een to do lijstje gemaakt van vandaag. Je wilt fast-shopping, je kamer opruimen, nog even wat artikelen maken, foto's maken, sporten. Oui, te weinig tijd. En ja, dat heb ik vandaag ook.

Zo wil ik vandaag (maandag) bijna al het bovenstaande doen behalve het fast-shopping.
Maar ik heb te weinig tijd. Ik maak namelijk altijd lijstjes. Wenslijstjes, to do lijstjes, artikellijstjes. En nu dus een to do lijstje. Maar ik kom tijd tekort!

Mijn kamer opruimen duurt namelijk rond de 45 minuten. Whut? Ja. Het is namelijk best wel erg nu, op dit moment. En ik wil het even goed schoon hebben. Ik wil nog even sporten. Dat kost ongeveer een uur, maar ook nog douchen, dus zeg maar anderhalf uur. Artikelen maken en foto's maken. Verschilt altijd. Meestal duurt foto's maken langer dan ik denk, en ben ik er zo al een halfuur mee bezig, en met artikels hou ik de tijd nooit bij maar denk ook zo rond een uur. Je zult misschien denken: Oh zat tijd. Maar schijn bedriegt. Meestal duurt het namelijk een half uur om op te starten om mijn kamer schoon te maken, dus tel dat er ook nog maar bij!

Ik heb misschien vakantie, maar ik wil altijd alles doen in een dag. Daar komt het eigenlijk op neer. Te veel willen doen in te weinig tijd. Een dag duurt namelijk altijd 24 uur, en niet langer. Merde!

With love.

9 candy's:

beautyforgirls zei

Hahaha, heel herkenbaar. Ik wil soms ook te veel in weinig tijd.
Liefs, xxxx

Resy zei

Dit is echt heel herkenbaar! Ik maak ook altijd lijstje, en bij een to do lijstje zet ik vaak de tijd erbij met wanneer ik ergens aan wil beginnen, maar dit loopt altijd veels te erg uit...

Rani zei

Ik heb dit eigenlijk niet zo erg. Ik plan mijn tijd meestal wel goed in. Tenslotte heb ik ook nog een hele vakantie. Maar ik doe echt net hetzelfde met die lijstjes! Een to do lijstje, een lijstje met artikels voor Dazzlin'Makeup, een to buy lijstje. Echt, ik maak voor alles lijstjes! Ik ben een beetje een controlfreak. Maar ik begrijp je wel als je begint te freaken omdat je niet hebt kunnen doen wat je in één dag had gepland :D

Inge zei

inderdaad heel herkenbaar. ik maak ook bijna overal lijstjes voor, dan word het wat rustiger in mijn hoofd. super leuk om te lezen van die persoonlijke dingen en je schrijft leuk! liefs,

Charlotte 2.0 zei

Heeel herkenbaar, helaas..

Style Influencia zei

Ik ken het! Ik maak teveel plannen, en heb teveeel in mijn hoofd zitten wat eruit moet, maar kom er toch uiteindelijk niet aan toe..

Juudith zei

Haha ik ken het!! ik bedenk ook altijd vanalles wat ik die dag wil doen..en dan aan het eind van de dagg heb ik de helft nog niet gedaan :| haha

Aleida zei

zo herkenbaar! Ik plan altijd extra tijd in, zodat ik wel ff tot rust kan komen, niet alles op één dag willen doen werkt vaak ook nog wel eens.

Victoria zei

Ook ik herken het... momenteel werk ik 70 uur in de week en dan moet ik opeens "even" een middagje helemaal naar London toe. Pff, ik ben zo doodop de laatste tijd dat ik gewoon in mijn vrije tijd slaap en voordat ik het weet, moet ik weet werken. :P Kan niet wachten totdat ik even een paar daagjes vrij kan nemen, woohoo.


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC