dinsdag 12 juli 2011

personal: sunshine - tag

Ik zag deze tag, en ik had hem eigenlijk helemaal niet gekregen - ik krijg nooit tags, boehoe - maar ik vond hem zo leuk dat ik hem toch lekker doe. Het is namelijk de Sunshine tag, voluit de Sunshine Award tag, maar award vind ik zo... dom klinken. Don't ask me why. Anyways, op naar de vragen!
Image and video hosting by TinyPic
Favoriete kleur
Absoluut blauw, groen en roze. Maar ik vind voor interieur taupe (bruinachtig), lichtroze en beige/wit erg mooi. Wit vind ik sowieso ook wel mooi, ook al is het voluit geen kleur, staat altijd zo fris, wit.
Image and video hosting by TinyPic
Favoriete huisdier
Ik wil later een ezel en een hondje. Dat had ik vanochtend even bedacht toen ik langs de kinderboerderij fietste. Daar hebben ze namelijk twee ezels, en die gingen achter elkaar aan (soort 'wedstrijdje') en dat vond ik zó schattig. Een een hondje. Ik ben altijd dol geweest op die dieren!
Image and video hosting by TinyPic
Favoriete nummer
Zo grappig dat deze vraag als derde komt, want ook nummer 3 is mijn lievelingsgetal.
En als ze bedoelen als muziek.. Tja, elke dag heb ik weer een nieuwe favoriet. Nu? Love you like a love song, van Selena Gomez.
Image and video hosting by TinyPic
Welk parfum draag je vaak?
Heel vaak Yves Rocher Flower Party. Ik hou echt van die geur, heel fris maar toch zoet. En ik vind Bourjois d'Oeil Lovely Girl ook heerlijk!
Image and video hosting by TinyPic
Is er iets dat je altijd draagt en dat echt bij je past?
Ik draag niet iets écht elke dag. Maar ik ben wel gek op ringen. Alle soorten. Van groot tot klein, al vind ik groot wel leuker natuurlijk!
Image and video hosting by TinyPic
Wat is je passie?
Bloggen, dus schrijven, fotograveren, editten, heerlijk vind ik dat om te doen! Daarom heb ik mijn toekomstplannen alweer gewijzigd. Eerst wilde ik bij kinderen, maar ik wil nu liever naar de havo en dan journalistiek, om te kunnen schrijven voor een glossy. Of zeg maar voor een glossy op internet dingen doen.
Image and video hosting by TinyPic
Cadeaus, geven of krijgen?
Allebei! Ik vind het heerlijk om allemaal kleine cadeautjes als éen cadeau te geven, of iets nieuws te bedenken. Maar het is natuurlijk altijd leuk om ook iets te krijgen!
Geven is nemen!
Image and video hosting by TinyPic
Wat is de laatste oogschaduw die je gebruikt hebt?
Dat was een mix van GOSH en Catrice! Catrice is trouwens echt een fijn budget merk, maar GOSH vind ik ook erg prettig. Ik gebruikte trouwens een duo van GOSH, een pigment van GOSH en een mono van Catrice.
Favoriete dag van de week?
Zaterdags. Dan ben ik namelijk klaar met de krant, en heb ik weer eventjes rust. Ook kan ik dan lekker veel voor de blog doen, maar nu in de vakantie kan dat natuurlijk elke dag, haha!
Image and video hosting by TinyPic
Draag je nu nagellak?
Natuurlijk draag ik nu nagellak! Ik heb eentje van Casuelle op (zien jullie wel in een Nails of the Month), een prachtig glitter roze! EDIT: Ik haal hem er eigenlijk nu pas af. Na ongeveer 5 dagen, en hij zat er nog gewoon goed op, moet je na gaan! Nu is het tijd voor CG Strawberry fields, met gouden Konad!

Nou, dat was 'm weer. Wees vrij om hem ook in te vullen op je blog, lijkt me harstikke leuk!

With love.

7 candy's:

beautyforgirls zei

Wat een leuke tag!
Liefs, xxx

Elisa zei

Leuke tag!

Juudith zei

Leuke tagg is dit!!

Charlotte 2.0 zei

Wat een superlief ezeltje!!

zei

leuke tag! je hebt um leuk ingevuld! ^^

Maris zei

Leuke tag is het hé. Voor tags moet je gewoon afwachten of je ze krijgt of niet. :D
x

Resy zei

Leuke tag! Er zijn ook vaak mensen die iedereen gewoon taggen, dus die zou je dan ook over kunnen nemen ;)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC