maandag 18 juli 2011

lifestyle: vakantie, what to do?

Image and video hosting by TinyPic
Voor mij is het nu pas "officieel" vakantie. Al heb ik nog niet het vakantie gevoel. Als ik naar buiten kijk is het namelijk éen grauwe bende. Ik merk het alleen dat ik de hele dag lekker niks hoef te doen, geen school werk of iets anders, heerlijk. Maar, wat als je je toch een keer verveeld in de vakantie? Hier een paar ideetjes!

Nummer éen
Maak een scrapbook. Heel leuk, koop gewoon een notitieboek (Hema, Action) en plak daar gescheurde/geknipte plaatjes in van tijdschriften, internet, of songteksten. Ontzettend leuk én tijdverdrijf!

Nummer twee
Ga alle beautyblogs lekker uitpluizen. Kijk bij het archief en begin bij de oudste post éver, ben ik toevallig nu ook aan het doen en het is echt heel erg leuk om te kijken!

Nummer drie
Youtube is your friend. Beautyfilmpjes, gewone filmpjes. Ik zelf kijk graag beautyfilmpjes en dan vooral stash filmpjes. Als ze (stash) updates hebben kun je beginnen bij het oudste filmpje en dan naar het nieuwste, zo leuk om te zien hoe hun allemaal begonnen zijn!

Nummer vier
Ga winkelen in een onbekende stad. Als je een stad nog niet kent, ga daar dan lekker winkelen, zoals Bataviastad (meer fashion, goedkoper dan in de winkel), Utrecht, Groningen, Maastricht, Rotterdam.

Nummer vijf
Hou een filmmarathon in je eentje, don't matter. Huur gewoon een stapel films en kijken maar! Bak chips/popcorn erbij en een deken. Oh, heerlijk!

Een paar tips! Natuurlijk zijn er altijd meer, maar dit zijn er een paar!
Plezierige vakantie!

With love.

4 candy's:

Resy zei

Goede tips! Denk dat ik deze vakantie maar eens aan een scrapbook ga beginnen, heb overal dingen rondzwerven die ik uit tijdschriften heb gescheurd.

Romy zei

Leuke tips =)

Claudia zei

Heerlijk, ik ben op 't moment ook vanalles op youtube aan 't kijken. Super.

beautyforgirls zei

Ik surf altijd beautyblog af.
Liefs, xxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC