dinsdag 26 juli 2011

lifestyle: meet misses malm

Image and video hosting by TinyPic
Maandag ochtend, 10 uur: Esmay, we gaan nu je kast in elkaar zetten, dus huppekee, uit bed, kleren aan en beginnen maar. Ugh. Uit bed? 10 uur? Gelukkig vond ik het dit keer leuk dat ik 'wakker' gemaakt werd want ik was so excited voor mijn nieuwe kast! Hij is zo mooi, en zoveel beter dan de vorige die ik had. Dus vandaag foto's, meet her: Misses Malm!

Before:
Image and video hosting by TinyPic
Ugh, doorn in mijn oog. Hij was oud, lelijk, paste niet bij mijn kamer. Toen vond ik het amazing, want dat was iets wat ik wilde (laag kastje), maar nee, ik vind hem niet mooi bij mijn kamer passen. En die laadjes van de Xenos. Plastic, blauw, te klein, lelijk. Kortom: Nodig aan vernieuwing toe!

En hoe is het nu? Nou is het zo:
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
I love this picture. Met dat licht, die kwasten parfums, en natuurlijk die prachtige witte kast, die je niet zo goed ziet haha <3
Image and video hosting by TinyPic
Stash - Yay or Nay?!

With love.

9 candy's:

Danique zei

Prachtige kast, ik wil hem ook nog steeds, maar het past helaas niet in mijn kamer. Heb wel een ander geweldig kastje. En YAY voor je stash!

beautyforgirls zei

Wat een leuk kasje. En die indeling zakjes zijn zo handig. Ik had ze bij ikea gezien.
Liefs, xxxx

Elisa zei

Mooie kast, stash yay :)

Rani zei

Een hele verbetering! Ik wil deze kast ook heel graag! & BIG YAY voor een stash-filmpje!

Noelle zei

Hier ook nog een YAY voor een stash filmpje/fotocollage :) Wij hebben ook een malm staan voor kleding enzo, erg handig en lekker ruim!

Inge zei

Erg mooie kast had hem ook wel willen hebben maar hij past niet meer op mijn kamer =( haha.

Resy zei

Ik heb deze kast ook, maar dan in het hout en heb daar echt spijt van want zou hem ook liever in het wit willen...
En YAY voor een stash filmpje!

Brecht zei

YAY! ik kijk er nu al naar uit!

Anoniem zei

Dit staat veel mooier snap dat je graag opstond haha.. ik herken het heb ook zo'n houten kastje irriteert me steeds meer.. maar twijfel echt tussen zon malm kast of een hemnes toilettafelkastding :P


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC