zondag 24 juli 2011

beauty: shoplog groningen - foto's en swatches

Jaja, vandaag de swatches van de producten die ik afgelopen donderdag had gekocht in Groningen, die jullie gisteren al zagen in een shoplog. Ik ben superblij met de producten, en daarom had ik er superveel foto's van gemaakt. Maar omdat de shoplog al heel lang was met die enorme lap tekst van mij, dacht ik: Oke, ik die doe foto's in een ander artikel. En dat doe ik dus vandaag! Swatches van bijna alles, dus van GOSH, MAC en Too Faced!

En laten we 's beginnen bij GOSH, de lipglossjes heb ik niet geswatcht, want dat is eigenlijk gewoon doorzichtig met blauwe shimmer. Niet heel erg boeiend! Maar de Soft 'n Shine lipbalms wel! Die zijn heel erg fijn, en ik vind vooral de tweede erg mooi!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
"Passion Pink" en "Perfect Plum"

En nu maar naar MAC? Of toch maar Too Faced? Ik ga wel MAC, oke!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
"Pinch O' Peach"

Het is trouwens niet erg dat 'ie niet zo heel erg gepigmenteerd is. Dat komt omdat het een sheertone blush is, en dan mag je een beetje huid er door heen zien, dat is het concept van sheertone ;)! Op je wangen is 'ie wel heel erg mooi, maar mijn camera heeft nooit zin in dat soort foto's.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
"White Frost" en "Naked Lunch"

MUA Janneke vertelde me ook nog dat je "Naked Lunch" ook als highlighter kan gebruiken, dus eigenlijk een twee-in-een kleur!

En dan last but not least, Too Faced!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
"Shadow Insurance"

In het begin was ie heel erg dun, dus dan moet je even heel hard schudden, daarna word het een beetje een gel achtig product! Moet hem nog even goed uittesten, want ik heb hem nog maar 1 keer geprobeerd! Hopelijk werkt 'ie goed, aangezien 'ie best prijzig was.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
"Glamour to Go 2"

De eerste bovenste 4 oogschaduws zijn ook van de bovenste 4 uit het paletje,
en daaronder ook weer 4 die daaronder zitten. Dan daarboven de 4 lipglossjes,
van rechts naar links, en daaronder de blush!

Ik hou van mijn nieuwe geshopte spulletjes. Ze zijn supermooi, en ik vind het helemaal niet erg dat ik er misschien wat meer voor moest betalen. Ik bedoel: Die swatches! Wauw.

With love.

8 candy's:

Unknown zei

Je hebt heerlijk geshopt! Leuke blog je heb je!

Claudia zei

Prachtige spullen, en de swatches zijn super mooi <3

beautyforgirls zei

De oogschaduw swatches zijn prachtig. Ik was er al heel benieuwd naar.
Liefs,xxxx

Victoria zei

Kom maar op met die mooie looks! :D (volgens mij ging er iets mis met mijn vorige comment, of je hebt 'm nu dubbel?)

Marjolein zei

Die blush is echt lovely. <3

Milou zei

Mooie producten heb je gekocht!
En de foto's zijn ook gaaf :-)

Noelle zei

Erg mooi! Je hebt flink ingeslagen maar ook wel echt leuke producten :)

Marijke zei

Goed geslaagd zo te zien!
Erg mooie spulletjes :)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC