donderdag 26 januari 2012

favourites: i like, like, like

Photobucket 
Bij heel veel bloggers zie je het. De "favourites of the month". Dát doe ik in ieder geval niet. Tenminste... niet elke maand, en ook niet met beautyproducten. Alhoewel. Er zit wel een make-upje bij, maar in ieder geval niet als hoofdonderwerp. Gewoon mijn favorietjes die ik like, en die ik graag wil delen.
 Photobucket
Bourjois Sweet Kiss Natural "Rose Innocence"

Ik. Hou. Van. Deze. Lipstick. Zo erg zelfs, dat 'ie nu al weer een beetje kapot is. Hij is namelijk stuk gegaan aan de onderkant. Erg jammer, maar ik gebruik 'm nog steeds, want de kleur is zo perfect naturel. Hij past overal bij. Van zwarte smokey eyes tot een rustige daglook. <3
Photobucket 
HTC Wildfire S

Ik kan niet meer zonder 'm. Eventjes Twitter checken. Facebook status updaten, kijken of er nog is gecomment. Heel apart: Ik heb sinds ik 'm heb gratis internet, terwijl dat er (volgens mij) helemaal niet bij zit. Chilling.
Photobucket 
Canon 550D camera (+ Tamron 18-200mm lens)

Ik gebruik 'm ongeveer elke dag. Voor mijn blog, voor gewoon, voor de fun. Perfecte kwaliteit (al verminderd Photobucket etc de kwaliteit wel ): ), fijn in gebruik en ik ben nog elke dag dingetjes aan het ontdekken. Het was écht een goede beslissing voor mij om een spiegelreflex aan te schaffen. Ben er gewoon nog steeds zo blij mee! Klik hier trouwens voor mijn Flickr, waar ik vaak foto's op zet!
Photobucket 
Kruidvat ring

Ik wist niet dat je bij een normale drogisterij als Kruidvat ook zulke leuke ringen kon kopen. Ik wist wel dat ze ringen hadden, tuurlijk. Maar zo'n leuke? Voor mij nieuw. Normaal vind ik van die leuke alleen bij de Six, H&M, Claire's. Ik draag deze heel vaak. Hij is wel wat "netter", en niet zo gek als bijvoorbeeld mijn snorrenring (die helaas kapot is, mweh), maar I like.
Photobucket
Skooter faux leather legging

Ook al heb ik hem nog maar 1 keer aangehad, toch weet ik dat dit al een favoriet is. Ongeveer net zo favoriet als mijn rode broek. Het is "aparter" en dat vind ik juist leuk! En natuurlijk komen er nog outfits mee, maar atm is het mij nog wat te koud om buiten te fotograferen, en binnen vind ik niet zo leuk! Even wachten, dus.

Follow: Twitter // Bloglovin // Flickr

7 candy's:

beautyforgirls zei

Wat een leuke foto van jezelf. De legging vind ik leuk.
Liefs, xxx

Laura. zei

Leuke favorieten xx

Unknown zei

Leuke post! :D

Aleida zei

Die ring is zooo mooi!

Veronique zei

Leuk om je favourites te laten zien! Mijn Canon hoort daar zéker ook bij ;)
Leuke foto's & blog!

Noelle zei

Leuke favorietjes heb je!! Ben erg benieuwd hoe de legging er uit ziet bij je!

Anoniem zei

hoe duur is die ring


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC