vrijdag 13 januari 2012

lifestyle: my working place

Photobucket 
Ik zou het niet echt werk willen noemen. Wat ik hier doe. Op het www. Ik krijg er namelijk geen geld voor (al geef ik er wel geld voor uit... Maar vind ik niet erg.). Laat ik 't dan maar gewoon 'mijn plekje' noemen. Een plekje waar ik alles typ, lees en beantwoord.
Photobucket Photobucket Photobucket
Niet echt spectaculair, maar wat verwachtte je anders? Ik zit nu aan de eettafel, omdat 1) mijn bureau boven een enorme rommel is, 2) boven is het koud, 3) gezellig, 4) .....! Dus, vandaar.
Weinig woorden bevat deze post, maar foto's zeggen nou eenmaal meer dan woorden. Oh, en normaal ligt mijn camera er ook bij, maar er moesten nou eenmaal foto's gemaakt worden, dus vandaar nu even niet, haha.

Follow: Twitter // Bloglovin // Flickr

8 candy's:

Juudith zei

Ik ga ook altijd het hele huis door haha.. Dan zit ik op de bank, maak ik een foto aan de andere kant van de kamer.. kijk ik in de badkamer hoe t product ook al weer heette enzo.. Maaaar mijn laptop en ik zitten samen lkker op de bank..

Danice zei

Misschien moet ik ook maar aan de eettafel werken. Het is hier ook een chaos

Cariena zei

Ik hou echt van jou schrijfstijl en nu je die camera hebt heb je ook prachtige foto's, love ittt!

Bertine zei

Leuke blog heb je, ik ga je volgen op bloglovin!

Resy zei

Ik zit vooral gewoon aan mijn bureau op mijn kamer, die op dit moment best een bende is... Snap eigenlijk niet waarom ik hier zit want het is hier altijd koud (nadeel van een kamer op zolder, en in de zomer veel te warm) en heel ongezellig. Maar meestal lees ik blogs en schrijf ik voor mijn eigen tussen het huiswerk leren door en dat doe ik nou eenmaal liever boven...

Ellen zei

Wat een leuk blogplekje heb je daar!

superdivas zei

Wow dat is een lekker luchtig plekje!

Tineke zei

Jullie hebben wel een hele mooie keuken/eetkamer/eettafel!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC