zondag 22 januari 2012

persoonlijk: finally knowing

Photobucket
Toen ik nog jonger was wilde ik van alles worden. Het begon natuurlijk met het standaard. Prinses of "beroemd". En daarna kwam er een hele rits aan beroepen. Juf, stewardess, schoonheidsspecialist, bakker. Ja, ik wilde veel worden. Maar ja, toen was het ook nog niet voor het echie, natuurlijk. Toen hoefde ik nog geen vervolg opleiding te kiezen, en nu moet ik dat wel...

Maar. Ik weet eindelijk wat ik ga doen. En ik ga geen heleboel opleidingen die ik moet gaan volgen. Ik ga gewoon mijn einddoel zeggen: journalistiek. Om uiteindelijk, hopelijk, terecht te komen bij een magazine als Glamour. Maar ik zeg ook geen nee tegen Vogue of Elle.
Waarom? Ik hou van schrijven. Over fashion, beauty, meisjesdingen. En dit, mijn blog, is alvast een goede oefening. Al zou ik dit ook gewoon doen als ik die opleiding niet wou doen hoor. Don't worry. Ik doe dit met veel fun! Nouja, nu moet ik nog maar mijn MAVO diploma zien te halen, dus ik ga verder met leren. En huiswerk maken. Want dat moet ook gebeuren.

Follow: Twitter // Bloglovin // Flickr

7 candy's:

Danice zei

Leuk dat je nu weet wat je wilt gaan doen! Je zult vanzelf zien dat je nooit uitgeleerd raakt: zoals je al zei, je zou ook gaan bloggen zonder de ambitie journalistiek te gaan studeren.

beautyforgirls zei

Wat fijn dat je nu weet wat je wilt, ik zit nog steeds in de fase dat ik niet weet wat ik wil.
Liefs, xxx

Resy zei

Wat fijn dat je het al weet! Ik heb volgend jaar mijn examen jaar maar heb nog geen idee wat voor opleiding ik wil doen.
Alhoewel dat nog niet zo gek is omdat ik vandaag bevestiging heb gekregen dat ik naar 5HAVO mag inplaats van naar 5VWO te gaan in september.

Ellen zei

Heel veel succes!

Lizzy zei

Ik wilde eerst ook journalistiek studeren, maar ik heb besloten toch naar een universiteit te gaan (want ja, waarom niet, als ik het toch kan...) en ik wil nu waarschijnlijk nederlands of taal & communicatie studeren. Iets met taal :D

Juudith zei

Leuk dat je weet wat je wilt!! Zou echt tof zijn als je bij zo'n bedrijf zou gaan werkn zegg!

Flaviena zei

Leuk dat je er eindelijk uit bent wat je wilt gaan doen :) suc6 en dream BIG


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC