maandag 9 januari 2012

beauty: gosh "christmas" collection

Photobucket 
Kerst is natuurlijk allang geweest, we zijn zelfs alweer in het nieuwe jaar! Toch ligt deze collectie nog steeds in de winkel. Ik vind het namelijk niet hele "speciale" producten, die je alleen met kerst of een ander feestje kan gebruiken! Ook nu, op een random dag, kan het prima! Dus GOSH had het wat mij betreft wel wat feesterlijker kunnen maken. Maar hey, we kunnen niet alles hebben, als de producten maar oke zijn...
Photobucket Photobucket
Minérale Waterproof Eyeshadow 008 Violet €7.99

Deze 'oogschaduws'  hebben ze in een nieuw jasje gestoken, want ik heb ook nog een paar oude liggen. Die ik stiekem een beetje vergeten was. Want ja, niemand beats TFSI *. En om eerlijk te zijn gebruik ik ze niet als 'oogschaduw'. Ik gebruik ze meer als basis onder de oogschaduwkleur. Bij deze dus lila. Werkt prima, want door de creamy structuur 'plakt' de oogschaduw en zo is de kleur ook beter te zien. Daar komt ook nog 's bij dat je oogschaduw echt all day op z'n plek blijft! Ik gebruik niet vaak lila kleurtjes, maar als ik ze gebruik gebruik ik deze zeker als basis!

* TFSI = Too Faced Shadow Insurance
Photobucket Photobucket
Light 'n Shine Lip Glaze 09 €8.49

Lipglossen. Ik ben er geen fan van, en gebruik 't ook nooit. Ik heb deze welgeteld 1 keer op gehad, en toen vond ik 'm ook al vreselijk. Ik vind 't gewoon niet fijn dat lipgloss zo plakt, je haren, eten, alles. 't Glanst leuk en er zitten leuke glittertjes in, maar daar blijft het dan ook bij. Geef mij maar een lipbalm of lipstick. Wat ik wél leuk vind aan deze lipgloss:  't lampje! Maar dat is oud nieuws, want zo 'vernieuwend' is het niet (al heeft GOSH dit soort lipglossen in het vaste assortiment). Nee, niks voor mij, maar misschien vind jij 't wel leuk?
Photobucket
Klik op de foto's voor groter!

GOSH is exclusief te koop bij de Kruidvat.

Follow: Twitter // Bloglovin // Flickr

9 candy's:

tineke zei

Ik vind het wel mooie kleurtjes! Ik heb er toevallig vanmiddag ook nog naar staan kijken, grappig!

Anoniem zei

Hele mooie kleurtjes!

Milou zei

Ohh, ik houd nu al van je camera! haha, wat een prachtige foto's :-)

Unknown zei

Gosh, is echt een fijn merk vind ik!

Lotte zei

Leuke producten!

Inner Beauty Battle zei

Die lipgloss zag ik ook liggen, vind de kleur echt 10x niks haha!

belllezza zei

De oogschaduwsticks zijn echt fijn van Gosh!

Anoniem zei

Die oogschaduw ziet er geweldig uit!
x

Littlefashiolista zei

De oogschaduw is echt heel mooi!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC