woensdag 2 november 2011

trip: going to the hague

Image and video hosting by TinyPic 
Ik heb er hard aan gewerkt om het nu af te krijgen, vanochtend een tijd (ja ja, voor school, ik heb wat over voor jullie) en nu net nog eventjes. Maar zoals jullie wel merkten was er geen artikel, ik ga hier geen sorry over zeggen want zoals jullie weten blog ik wanneer ik kan en wil bloggen en gister bestond het gewoon uit 1 ding: Den Haag. Vandaag een kleinn trip artikel.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
 Wij hadden wel "geluk", want gister was de dag van de uitspraak van Mauro, dus we hebben veel bekende Nederlanders gezien. We zijn zelfs op tv gekomen (EenVandaag), dus als je dat wilt zien moet je eventjes naar die site gaan!

5 candy's:

Judith zei

Leuke foto's!

Inge zei

leuke foto's.
wij hebben een paar weken geleden die trip gedaan, ik herken het aan dat kaartje en je keycord. had iemand van jullie ook dat spel gewonnen, haha.

Esmay zei

@ Inge: Wat leuk zeg! Ja, haha. Zo'n bord spel. Ik weet alleen niet meer hoe het heet!

beautyforgirls zei

Wat leuk dat je in Den haag bent geweest. Leuke foto's.
Liefs, xxx

Resy zei

Super leuk dat je naar Den Haag bent geweest! Erg leuke foto's ook


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC