zaterdag 19 november 2011

persoonlijk: what makes my happy - tag

Image and video hosting by TinyPic 
Van welke mensen om je heen word je blij?
Sowieso al mijn vriendinnetjes. Maar ik denk dat ik het meest blij word van mijn lieve familievriendinnetje, we zijn familie, maar ook vriendinnetjes. Ik kan haar alles vertellen en zij mij. We hebben dezelfde humor, dezelfde kijk op mensen. Love her.

Van welke make-up producten word je blij?
Ik word blij van mijn hele "stash"! Ik heb 't laatst allemaal uitgezocht en nu zitten er echt alleen maar producten in die ik echt gebruik en fijn vind. Maar het meest blij word ik van mooie nude oogschaduws en van mooie blushes. En als nagellakjes ook meetellen; daar word ik ook héel blij van!
Image and video hosting by TinyPic 
Van welke films word je blij?
Romantische komedies. Zeker weten! Komedies voor de fun en romantiek, tja. Ik ben en blijf een meisje en ik hou gewoon van romantiek. Al word ik soms wel een beetje jaloers want de meisjes in films hebben altijd per-fecte vriendjes, haha!

Van welke internet site's word jij blij?
Sowieso van (beauty)blogs. Dat is echt mijn daily routine; (beauty)blogs bezoeken. En ik word blij van Blogger, anders kon ik zelf niet bloggen. En ik word blij van Twitter. Ik kan niet meer zonder Twitter!
Image and video hosting by TinyPic 
Met welke eigenschap van jezelf ben je blij?
Mijn vrolijkheid. Ik heb eigenlijk altijd een lach op mijn gezicht! Zélfs 's ochtends, waar sommige mensen dan last van hebben. Motto die me op het lijf geschreven is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Van welke hobby's word je blij?
Bloggen en fotograferen. En ik kan dat perfect met elkaar combineren, dus heb ik even geluk!
Ik ben nu aan het sparen voor een mooie spiegelreflex, maar tot die tijd moet ik nog even met een compacte camera en veel, heel veel bewerkingsprogramma's, haha.

5 candy's:

beautyforgirls zei

Wat leuk om te lezen.
Liefs, xxx

Judith zei

Leuke foto's en leuk om te lezen :)

Resy zei

Leuke foto's en erg leuk om te lezen

Kirs zei

leuk artikel!

Juudith zei

Leuk om te lezen zegg!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC