woensdag 9 november 2011

beauty: gonna dip dye it

Image and video hosting by TinyPic
Ik ga mijn haar dip-dyen. Er is inmiddels al gekleurde verf gekocht, en ik ga zometeen naar 't dorp voor ontkleuring. Of ik dat kan vinden? Ik heb geen idee. En ik hoop dat ik binnenkort ook met een paarse dip in mijn haar naar buiten kan. En ik heb geen idee hoe het gaat worden, geen idee hoe de mensen gaan reageren die er vanaf weten, maar ook die er niet vanaf weten. I hope they like it. Want er is namelijk iemand die ik best leuk vind, dus maar hopen dat hij het ook oké vind, haha. En zo niet: asshole. :):)

Zodra ik 't heb, zo snel mogelijk een foto!

Edit: Jep, ze hebben ontkleurder bij de drogist.
Ik heb 't gekocht, en ik ga denk ik zaterdag bezig met mijn dip dye!

8 candy's:

Resy zei

Super leuk dat je je haar gaat dippen!
En als hij het niet leuk vind en daarom nooit op je gaat reageren, tja dan is hij je gewoon niet waard ;)

Resy zei

Volgens mij klopte die laatste zin niet helemaal of misschien klopte die wel, ik weet niet meer precies hoe je dat nou uitdrukt... maar ik denk dat je wel snapt wat ik bedoel

Astrid zei

Ik weet niet of je ontkleuring kan vinden bij de drogisterij, volgens mij kan je het alleen maar doen bij de kapper (erg duur en super slecht voor je haar). Veel succes met kleuren en hopelijk zien we snel een foto :)
xx Astrid

Josephine zei

Ik ben heel benieuwd! :D

Inner Beauty Battle zei

Haha ik wou net zeggen, bij de Etos! Loop daar stage en ken dus alles wat ze hebben. Maar je hebt 't al gevonden lees ik. Succes en ik ben echt benieuwd naar 't resultaat!

beautyforgirls zei

Ik vind het onwijs leuk, wou dit ook met mijn haar doen alleen mijn haar is daar te dun voor waardoor je strepen en vlekken effect krijgt. Niet mooi dus. Maar ik ben zo benieuwd.
Liefs, xxx

Anoniem zei

Lijkt me gaaf! Ben benieuwd!! :)

Juudith zei

Oeee wat leuk!! Ben benieuwd naar het resultaat!!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC