maandag 28 november 2011

lifestyle: mijn daily ochtend routine

Image and video hosting by TinyPic
Elke ochtend doe ik deze dingen standaard. Eerlijk? Ik sta eerder op aangezien ik kranten moet doen en daarna ga ik weer naar bed, maar dan heb ik natuurlijk geen tijd om daar foto's van te maken. Dus begin ik mijn dag later, vind ik. Vandaag was er een kleine vertraging van mijn kant, mijn bed lag té lekker. Maar dat maakte niet heel erg veel uit, ik deed gewoon iets simpelere en snellere make-up.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

6 candy's:

Nathalie zei

Leuke post en foto's! :) x

MissPrettiness zei

Heel erg leuk om te zien. :)

Ellen zei

leuk gedaan

Resy zei

Leuke post met leuke foto's!
Jij hebt de laatste tijd vaak post met een overzicht in foto's van de dingen die je doet. Zou je het erg vinden als ik dit elke maand van mijn leven op mijn blog doet? Ik dacht ik vraag het even want als jij dit liever niet hebt omdat jij ermee begon dan doe ik het niet.

Esmay zei

@ Resy: Tuurlijk niet, joh! Ik ben er volgens mij ook niet mee begonnen. Ik begon met "Mijn week", maar volgens mij hadden wel meer bloggers dat! Gewoon doen! :D

Juudith zei

Leuke post zegg!!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC