dinsdag 8 november 2011

spotlight: stash

Image and video hosting by TinyPic 
Jullie wilden het al zolang zien, en vooruit: vandaag een stash in foto's. Ik heb het helemaal opgeruimd, en alles eruit gehaald wat ik gewoon niet meer gebruikte. En dat is veel! Heel veel! Daar kunnen vriendinnetjes nu dingetjes uithalen die ze willen hebben. En eerst dacht ik: ohnee, stel dat ik het wel nodig ga hebben. Nu denk ik: fack it. Het ligt er maar een beetje te liggen, laat beter iemand anders er blij mee zijn! En nu bestaat mijn stash uit producten die ik echt heel vaak gebruik, die ik echt fijn vind. En ja, dat zijn nou eenmaal de "wat duurdere" merken. En dat is niet om op te scheppen, ik spaar er nou eenmaal voor, en dat kun jij ook!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Er missen nog wel wat lipstuffies. Zoals mijn Labello Olijf & Citroen en mijn MAC TLC in Fuchsia Fix! #liefde

Excuse moi voor de foto kwaliteit. Het is erg donker buiten en daardoor krijg ik niet genoeg licht in mijn kast, dus moest ik met een lamp werken. Sommige zijn dus niet zo scherp als ik zou willen. Grrr.

6 candy's:

Judith zei

Leuke stash!

Resy zei

Je hebt een mooie stash!

Josephine zei

Met een lamp werken? Niks van gemerkt, supermooi eigenlijk! Mooie stash :D

beautyforgirls zei

Kwijlkwijl, wat een mooie producten.
Liefs, xxx

Anoniem zei

Mooie stash! Je hebt er erg fijne producten tussen liggen!
Groetjes LindaB

Fleur zei

Mooie stash!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC