dinsdag 19 oktober 2010

Fashion: Favo winter Schoenen

In de winter wil ik lekkere warme schoenen aan! Ik hou van mijn Uggs, maar natuurlijk heb ik ook andere schoenen. 1 paar is echt mijn favo paar. Ik heb ze al sinds vorig jaar, maar dit jaar waren er helemaal geen leuke, dus dan nog maar een jaartje ermee. Meet my...



Nikerssss! Ik vind ze eigenlijk nog best wel tof! Ze staan niet overal bij, maar ik blijf ze gewoon leuk vinden! Vorig jaar had ik ze volgens mij echt bijna elke dag aan, ze lopen echt heerlijk, en ik vind ze leuk! Maar dit jaar (tot nu toe) droeg ik echt vaak mijn Uggs, die waren ook heerlijk warm en leuk! Maar toch heb ik er voor gekozen om deze winter weer voor mijn Nike's te kiezen, in plaats van voor mijn Uggs. Uggs zijn namelijk, ja... ik weet niet. Ik hou meer van sneakers. Laten we het daar op houden!



Helaas was dit jaar het dus niet gelukt om mooie sneakers in te slaan. Overal vond ik ze niet echt spectaculair, misschien jij wel, maar ik niet. Ik had leuke Adidasjes gezien, maarja, dat zat niet lekker, en toen echt prachtige Nikes, mooie witte met zilveren details, echt heel erg mooi, maar goed, die waren een maat te klein, en groter hadden ze niet meer. Of toen zag  ik weer leuke Adidasjes, maar die waren juist té groot! En die hadden ze niet meer in een maat kleiner... Ik had dus dit jaar veel pech, maar hopelijk vind ik volgend jaar wel weer leuke!

Wat zijn jou favo paar schoenen voor in de winter?

Veel liefs, Esmay

3 candy's:

Eline zei

nikes zitten heerlijk <3

Anoniem zei

Ik vind nikes ook heerlijk zitten. Maar mijn ella's zijn mijn favo. Liefs, xxxx

Juudith zei

Whaa jou nikes zijn tof..! K loop eigenlijk altijd op vans, dc's allstars of iets in die trant..


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC