zaterdag 16 oktober 2010

Personal: Uitgaan

Uitgaan.. Ik doe het niet wekelijks. En ik heb zelf maandelijks niet gedaan. Maar als je gaat is het toch wel erg leuk! Vandaag mijn ervaringen!

Met 2 vriendinnetjes @ Takens (08-10-2010)

Zo heb je bijvoorbeeld 1 keer in de maand een Teenage Party. Daar ga ik nu dus best wel vaak heen, omdat het gewoon supergezellig is, en je kan gewoon eventjes losgaan op de muziek!
Als je niet dichtbij een discotheek bent kun je natuurlijk altijd in de auto gaan, of met de bus die daar heen rijd. Ik ga zelf altijd met vriendinnen in de auto, maar soms gaan we ook fietsen, dat is koud, maar het is wel gezellig! Met de bus ga ik eigenlijk nooit, omdat ik gewoon redelijk dicht bij Takens woon!
Qua kleren zou ik gewoon een leuk shirtje op hemdje aantrekken, want het is warm! Geloof me! Sommige meiden en jongens gaan in een Adidas-vest. Nou dat zou ik echt niet doen, want je broeit weg!

Met 3 vriendinnetjes @ Dijk (14-08-2010)

En ja, Dijk is eigenlijk voor 16+, maar in de zomervakantie, was er op zondag (ja, écht!) schuimparty's! Daar controleerden ze niet, dus ging ik lekker met ze mee! Altijd heel erg gezellig!

Bij schuimparty's zou ik sowieso wel waterproof make-up op doen, want reken maar dat je onder het schuim komt, en dat alles gaat uitlopen! Dus waterproof mascara is wel heel erg handig!

Verder moet je gewoon niet denken van : OMG! Straks zien ze me (als je dans ofzo)! Want ja, ze zien ja, maar who cares? Heb er schijt aan, en maak fun!

Veel liefs, Esmay

7 candy's:

Anoniem zei

Hahahaha, schuimparty. Nooit gedaan. Ik ga wel eens 1 keer in de zoveel tijd uit. Liefs, xxxx

Eline zei

Hahah jeugdsentiment dit :D

Natasja zei

Haha, leuk om te lezen en leuk met die 2 foto's erbij =)

Unknown zei

ik ga ook wel eens uit, niet vaak.
maar het is idd leuk om tedoen :D

Leila. zei

Ik ga bijna elke week uit!
Ik ben 15, en woon dichtbij waar ongeveer 3 discotheken zijn.
2 voor 14+ en 1 16 en het is supeeeeeeeeeer! :D
xoxo

Juudith zei

Zaal dijk mag je toch al in als je 15 bent..? haha
Ik woon der ook vet dicht in de buurt!

Merel zei

Mwah ik ga vrij vaak uit. Meestal pakken we gewoon een kroeggie/bardancing in de buurt. Lekker ff wat drinken, super gezellie! En als ik echt uit ga, ga ik naar de discotheken die hier in de buurt liggen. Hebben er zo'n 5 in de buurt die voor mij vrij bereikbaar zijn. Leuk artikel!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC