dinsdag 26 oktober 2010

Personal: Finished my CKV-map

Hij is eindelijk klaar! Ik had jullie al een keer laten zien hoe ik hem half had beplakt, maar nu is -ie helemaal beplakt, en dus ready om hem aan jullie te laten zien


Image and video hosting by TinyPic

Jaa, hij is eindelijk klaar! Eigenlijk moest ie vorig week al af zijn, maarja, Esmay had dat natuurlijk niet. Dus toen had ik hem snel even afgemaakt. Alle plaatjes komen trouwens van We Heart It, echt een superfijne site, met allemaal plaatjes. Voortaan als ik geen eigen foto's maak, dan haal ik ze gewoon daar vandaan! Dan weten jullie de bron ook weer, haha!

Image and video hosting by TinyPic

Wat je onder andere ziet zijn heel veel biggetjes, ik vond ze té schattig. En hondjes! Verder zie je ook lekker veel make-up spulletjes, zo zie je ook een Rose Beauty Powder van MAC, je ziet high heels, en natuurlijk de prachtige foto van Twilight, Edward en Bella. Verder zie je ook nog Nikes en Uggs en de bekende Miss Dior Cherie reclame. En je ziet heel veel plaatjes van quotes! En dat was het wel zo'n beetje!

En vinden jullie 'em mooi geworden?

Veel liefs, Esmay

7 candy's:

Britt zei

Ziet er leuk uit!

Anoniem zei

Ik vind hem heel mooi. Goed gedaan hoor. Liefs, xxxx

Elisa zei

Mooi!

Juudith zei

Ziet er leuk uit..!!

Josephine zei

superleuk :D

Anoniem zei

Ziet er super uit!

Claudia zei

Erg leuk gedaan!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC