zaterdag 2 oktober 2010

Beauty: Essence look

Vandaag het laatste berichtje over de Essence producten die ik kreeg om te testen. Deze post doe ik uit 'vrijwilligheid', omdat ik met al die producten van Essence gewoon een hele look kan maken, ik heb natuurlijk wel een paar (2) dingen toegevoegt, maar die zijn ook van Essence, dus het is een gehele Essence look!
Ja, ik ben ontzettend duf op deze foto, maar ik heb ze 's ochtends gemaakt, omdat ik het anders 's middags moest doen, maar dan ziet er soms een beetje lelijk uit, dus toen moest het 's ochtends! Dus vandaar. Maar dat is de look van de Essence producten.

Goooooooooooodmorning!
Wat ik heb gebruikt op mijn gezicht zijn de Pure Skin 2 in 1 Coverstick, en daarover heen de Pure Skin Mousse Foundation. Ik doe nu eigenlijk altijd eerst concealer, omdat ik dat fijner vind werken! Om het toch nog te 'setten' heb ik mijn eigen Essence Pure Mineral Powder gebruikt, die is al een tijdje niet meer verkrijgbaar, maar ik vind hem nog steeds superfijn, en vind het jammer dat -ie niet meer te verkrijgen is. Om toch nog een kleurtje te krijgen heb ik Essence Go Snow Cream to Powder blush gebruikt. Dat was een LE, dus ook helaas niet meer te verkrijgen.


Ja, ik had mijn wenkbrauwen moeten epileren, sorry!
 Alweer vind ik deze foto mooi, net als de vorige EOTD die ik had gemaakt. Ik weet niet waarom, maar het licht is gewoon goed! Ik hoop natuurlijk dat jullie 'em ook goed vinden, hihi!

Kleuren komen niet helemaal goed over, helaas!
Wat ik heb gebruikt op mijn ogen zijn GOSH Shadestick, ja sorry, maar ik moest een oogschaduwbasis gebruiken, omdat de oogschaduw anders heel snel creast, en ja, Essence heeft geen oogschaduwbasissen..!
Daarna mijn Sun Club eyeshadow, ik heb alle kleurtjes gebruikt, en op de foto lijkt het net of ik ze niet goed heb geblend. Maar dat had ik wel, denk ik! Verder het Pocket Beauty eyepencil, en als laatst de Sun Club 100% Splash-proof mascara, die ik eigenlijk nog best wel goed vind!


En dat was het weer voor vandaag!

Veel liefs, Esmay

14 candy's:

celine zei

staat je super!

Frauke zei

Mooie look :)

Anoniem zei

Mooie look! Ik zou alleen wel de hema-oogschaduwbasis kopen als ik jou was (voor 3 euro nogwat heb je dan een goeie oogschaduwbasis), de gosh shadesticks zorgen er meestal alsnog voor da thet gaat creasen.

Esmay (admin) zei

@ Anoniem: Die Shadesticks werken heel erg goed, en bij mij creast de oogschaduw niet met de shadestick?!

Josephine zei

Wauw, echt supermooi!

Natasja zei

Staat ontzettend mooi, leuk zo met alleen Essence producten!

Elisa zei

Mooi!

Rani zei

Wauw, heel mooi!

Marjolein zei

Mooie look! En ik vind je kapsel op de 1e foto ook heel erg leuk :)

Anoniem zei

Heel mooi. En ook naturel. Liefs, xxxx

Jooz. zei

wauw, een heel mooie look! heel leuk! :D

Mariel zei

Mooie look :)

Milou zei

Wauw! Supermooi!

Britt zei

Erg mooi! Mooie oogschaduw


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC