woensdag 1 december 2010

Update: Ik gooi het roer om

En nee, ik word geen beautyblog. Maar ik ga geen "Lees meer" dingetje toevoegen. En ik ga geen hele lange verslagen schrijven, maar gewoon heel veel foto's en weinig tekst. Ik vind dit zelf namelijk leuker, en ook mooier eruit zien.


En aangezien heel veel aangaven (lang geleden, oops.) dat het "Lees meer" knopje niet geliefd is. Omdat je gewoon lekker wil doorlezen zonder dat stomme "Lees meer".

Ik hoop dat jullie het ook fijner vinden!

Én ik heb ander goed nieuws: Mijn camera is weer terug! Yay! Dat worden weer heel veel foto's, misschien filmpjes als jullie dat leuk vinden van goede kwaliteit. Dus vraagje: Willen jullie filmpjes zien? En dan wat voor filmpjes? (binnenkort mijn eerste YouTube filmpje online, dus be prepared en oordeel dan!)
Yes!


Love.

7 candy's:

Josephine zei

Ik vind dit veel fijner, want bij jou heb je dan 2 regeltjes tekst en dan opeens lees meer, maar ik heb nog wat meer regeltjes tekst + foto dat vind ik zelf leuker op de voorpagina ;)

Judith zei

Ik bekijk liever foto's dan een tekst lezen, dus ik vind dit zeker een pluspunt. Zelf vind ik de 'lees meer' knop ook erg onhandig. Enja, ik vind het super om naar filmpjes te kijken. dus ik zeg; Ja! :)

Anoniem zei

filmpjees! :)

Anoniem zei

Mijn maakt het niet veel uit meid. Maar dit lijkt mij ook een super idee. Ik vind alles goed. Je hebt een ontzettend leuk blogje en daar gaat het om.
Liefs, xxx

Rosa zei

ik vind dat lees meer - knopje soms ook onhandig, maar aangezien ik via bloglovin' kom, maakt het mij niet uit. ben benieuwd naar je nieuwe vorm van artikels!
x

Vanessa zei

o dat wordt leukk !!!

Sharony zei

Ik vind het zonder lees meer inderdaad leuker :)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC