vrijdag 10 december 2010

Personal: Waarom ik ben gaan bloggen

Waarom ben jij begonnen met bloggen? Dat is een vraag wat ik best wel vaak kreeg. Want ja, waarom ben ík eigenlijk gaan bloggen? Ik vond het wel leuk om het jullie te vertellen, want ik blog ook al weer bijna 1 jaar (oke, pas in februari, maar toch!). Dus ik ga het gewoon met jullie delen.

No make-up head.

Het begon allemaal toen ik bij een andere blog wat gast artikeltjes mocht schrijven. En al gauw was ik elke dag aan het schrijven. Maar goed, dat was maar eens in de paar weekjes, dus al die overige artikeltjes die ik had gemaakt dat gebruikte ze niet. Niet dat ik dat erg vond, want ik vond het gewoon leuk om ze te schrijven.
En omdat ik het leuk vond om te schrijven, en leuk vond om producten te testen en foto's ervan maken ben ik een eigen blog begonnen. Hij heette Sweet Cupcake Beauty. En ik denk dat sommigen van jullie wel weten dat ik die site ook heb gehad.


Maar toen kwam de zomervakantie, en ik vond het nog steeds wel leuk om te schrijven, maar élke keer over beauty vond ik gewoon niet meer leuk. En nét voordat ik op vakantie ging heb ik een blogpost geschreven dat ik ging stoppen. Toen kreeg ik opeens veel reacties van: "Nee, niet doen! Ik vond je site net zo leuk". En toen dacht ik van: "Oke? Ze vinden het leuk om mijn site te lezen?". En op vakantie zat het me niet lekker. Ik wou weer filmpjes kunnen maken, en lekker schrijven. En toen ben ik deze blog gestart (op 13 augustus!). De blog die jullie nu kennen. Hier kan ik alles kwijt wat me dwars zit, of waarover ik wil praten. En ik schrijf nog steeds wel over beauty, maar ik kan hier ook over allerlei andere dingen hebben omdat mijn naam nergens aan vast zit. Er zit geen beauty in, of iets dergelijks. En dat vind ik fijn!
En hier zit ik dan. Dagelijks ben ik foto's aan het maken, of filmpjes, en ben ik artikeltjes aan schrijven. And I like it!

Love.

9 candy's:

Rosa zei

leuk om te lezen hoe je bent begonnen! ik ben begonnen toen ik blogs in tijdschriften las. ik ben gaan kijken en wilde dat wel ook! aangezien ik niet zo verslaafd aan beauty ben dat ik altijd wat koop vond ik het ook leuk over andere dingen te schrijven en zo kwam justabloggingchick.
x

Elisa zei

Leuk artikel!!
Ik vind je blog erg leuk :)

Anouk zei

Leuk om te lezen.
Ik ben ooit begonnen omdat ik het leuk vond andere blogs te lezen, dus wilde ik het zelf ook eens proberen. Maar dat is jaren geleden, ik ben regelmatig begonnen en weer gestopt en nu ben ik alweer een hele tijd bezig!

Lisa zei

Leuk om te weten! Ik weet nog dat ik op vakantie was en er opeens allemaal blogs gingen stoppen, waaronder de jouwe. Gelukkig had je al snel weer een nieuwe!

Juudith zei

wat leuk om te lezen hoe het allemaal gegaan is!!

Liesewiesje zei

Leuk artikel, was interessant om te lezen :)

Rani zei

Leuk artikel! Ik vond je vorige blog ook erg leuk!

Anoniem zei

Wat leuk om te lezen :D

Anoniem zei

Niks is fijner dan een hobby te hebben waarin je jezelf helemaal kunt uitleven. Waarin je jezelf kan zijn, leuke dingen kan schrijven en je verslaving met andere kunt delen.
Leuk dat je dit artikel hebt geschreven. Ik was wel benieuwd.
Liefs, xxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC