donderdag 16 december 2010

Beauty: Twist & Pout "Ballmania" lipbalm

Ik had deze paar weekjes geleden binnengekregen. En daardoor heb ik hem extra goed kunnen testen. Want is deze lipbalm echt zo goed en fijn? En verzorgt hij mijn lippen ook goed? Vandaag ga ik het jullie allemaal vertellen!


Allereerst ziet hij er echt superschattig uit. En het handige is: Het is een sleutelhanger.
Dus je kunt hem zo aan je sleutels klikken en meenemen. Om eerlijk te zijn: Ik zie het mezelf het niet doen. Maar het kán!
Ook vind ik de versierinkjes op het balletje leuk.De lippenbalsem ruikt trouwens heerlijk. Echt naar sinaasappel. Sommige mensen vinden het misschien vies, ik vind het wel lekker. De lipbalm is niet heel hard, dus je krijgt wel gelijk genoeg op je vingers. Het heeft verder geen kleur, je krijgt alleen maar een beetje glans op je lippen (vandaar ook geen lipswatch). Ik vind het wel jammer dat als ie een beetje op begint te raken dat je er dan met je vinger helemaal in moet, en dan krijg je (als je lange nagels hebt) allemaal lipbalm onder je nagel. Dat vind ik dan weer een nadeel.
Verder werkt deze lipbalm gewoon harstikke prima, verzorgt ook goed, zeker fijn!

Helaas zijn deze leuke, schattige lipbalms met 'ophanghaakje' niet heel goedkoop. Ze zijn namelijk €9.95, wat ik best wel prijzig vind. Je hebt ze ook zonder het haakje, dan kosten ze €7.95 bij Time4Beauty.

Love.

7 candy's:

Rosa zei

hmm, vind ze iets te prijzig..
x

Angélique zei

Ziet er inderdaad superschattig uit!

Anoniem zei

Die wil ik ook.
Heel handig. Zo vergeet je nooit je lipbalm.
Wel prijzig ja. Een beetje jammer.
Liefs, xxx

Rinah zei

Wat een handig sleutelhanger, ik ben trouwens dol op sinaasappels en zal de geur wel erg lekker vinden. Lijkt me een fijn lipbalm.

Mariel zei

Leuke sleutelhanger!

Anouk zei

Ze zijn wel erg schattig, maar ik vind het wel te duur. Dan maar gewoon labello hoor haha

Juudith zei

Ziet er leuk uit!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC