zaterdag 4 december 2010

Beauty: Steam Cream

Steam Cream, wat is dat nou weer? Ik hoor je dat denken. Nou, ik kan je zeggen: Een Steam Cream is gewoon een cremé die je voor je lichaam, gezicht en handen kan gebruiken. Multi functioneel dus. Ik heb er eentje, en die ga ik vandaag voor jullie reviewen.En zo ziet de welbekende cream eruit. Steamcream heet Steamcream omdat hij met stoom word gemaakt. Ik vind de verpakking echt heel erg leuk, met die blauwe roos. Je hebt ook nog andere verpakkingen. Ja, de verpakking vind ik er al supermooi uitzien, want ik ben gek op roosjes (en op blauw!).De cream is gewoon simpel wit, en hij ruikt naar... Ik weet het zo niet. Er zit een bepaalde geur aan, ik vind de geur eigenlijk niet zo lekker. Wel vind ik de substantie fijn. Het is niet een hele dikke boter, maar gewoon echt een cream. Hij is wel lekker dun, of hoe noem je dat? Hij trekt heel snel in, en dat vind ik echt heel erg fijn. Zelf gebruik ik 'em alleen voor het slapen gaan, dus zeg maar als dagcreme. Daar vind ik hem echt fijn voor! Je doet ook superlang met zo'n doosje, want je hebt steeds maar heel weinig nodig.

Wel is het niet heel erg goedkoop. Voor zo'n potje van 75 gram betaal je €15.00 bij Time4Beauty.

Leuk weetje: Deze cream is een winnaar.
Het is namelijk de "Beauty Insiders' Choice Winner 2010 UK". Dat is toch wel fijn dat meer mensen hem net zo goed vinden als ik!

Love.

3 candy's:

Juudith zei

Deze heb ik ook, alleen ander potje haha! maar ik vind um ook super fijn! Heerlijk spul!

Danique zei

Lijkt me fijn!

Anoniem zei

Best een dure créme. Ik kende het nog niet maar super multifunctioneel. Klinkt super.
Liefs, xxxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC