zondag 22 augustus 2010

Lifestyle: My Room

Lang geleden op mijn oude blog heb ik hem al is laten zien.. Mijn kamer! Maar hij is ondertussen een beetje veranderd. Dus ga ik vandaag een paar foto's laten zien, van mijn kamer! Hope you like it!We beginnen bij de deur, en als je dan naar links kijkt zie je een ventilator en 2 deuren. In die deuren zitten 2 inbouwkasten, daarin heb ik mijn kleding (én rotzooi!). Dan komen we bij mijn bed.


Daarnaast staat mijn witte bureau. Hij valt een beetje uit toon met wit, maar het liefst wil ik al mijn meubelen wit. Maar dat mag niet, helaas! Hij is lekker groot, en er zit dan ook héél veel troep in, wat ik niet wil weggooien (oeps!).


Naast mijn bureau staat mijn beautytafel. Daar maak ik me op, ik wou zeggen: "Daar doe ik mijn nagels", maar dat is niet waar! In ieder geval, maak kennis met mijn beautytafel:En dan zijn we bijna mijn kamer rond. Ik heb alleen nog een bank, met een tafeltje. En daar zit ik soms te lezen, of artikelen te bedenken, of met mijn mobiel te klooien. Zijn jullie al benieuwd?
Dit is em:

Hij is helaas niet zo scherp geworden, helaas!

En dat was eigenlijk alweer mijn kamer. Ik ben er wel blij mee, want hij is redelijk groot. Wat ik wel jammer vind is dat ik geen wastafel heb, maar ach. De douche zit vlakbij mijn kamer!

Hoe ziet jullie kamer eruit? En is die groot of klein?

Veel liefs, Esmay

7 candy's:

Anoniem zei

Wat een leuke kamer. Mooi hoor. Liefs, xxxx

Die bank is vet chill (h)

Frauke zei

Leuke kamer :) Lekker kleurrijk :)

Sharon zei

Leuke kamer! Ik heb zelf niet een hele kleine kamer, maar hij is ook niet echt groot.. Ertussenin dus :P Mijne is grijs met wit, witte meubels en roze accesoires :)

Elisa zei

Leuk maar kamer is niet klein maar ook niet heel groot..
Ik heb een heel groot bureau (2,5 meter lang ofzo)

Anoniem zei

Ziet er een leuke kamer uit! Vooral die bureau en die bank met dat tafeltje erbij zijn super leuk!

Natasja zei

Jouw kamer is echt leuk. Ik wil ook een beautytafel en bank, maar dat past niet.... =(

Shelley zei

Leuke kamer! Vooral een bank lijkt me erg lekker:)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC