donderdag 19 augustus 2010

Beauty: ELF Studio "Tickled Pink" Blush

ELF.. Een webshop waar al heel veel mensen over geschreven hebben... En iedereen vond het een goed merk. Én goedkoop, wat natuurlijk ook prettig is. Vandaag ga ik jullie mijn mening geven over de ELF Studio lijn, en wel de blush in "Tickled Pink".
De verpakking vind ik supermooi. Het ziet er heel classy uit, en niet goedkoop (terwijl het wel goedkoop is!). Ook zie je de blushkleur er al doorheen, wat natuurlijk ook heel handig is als je meerdere kleuren hebt van deze blush. Ik vind wel dat het een redelijk kleine verpakking is. Maar als het zo goed is als het eruit ziet, vind ik het prima! De verpakking is dus al goedgekeurd.. Nu de rest nog!

De kleur is "Tickled Pink", en ik heb vaak genoeg gelezen dat dit een goede dupe zou zijn van Nars "Orgasm". Maar of dit echt zo is? Ik weet het niet, omdat ik de Nars blush niet heb. Toch vind ik dit een erg mooie kleur die bij iedereen wel past. Het is een vrij lichte kleur blush, maar die je gemakkelijk kunt opbouwen. Op de foto lijkt-ie trouwens erg roze, op de eerste foto, van de verpakking, dát is een beetje de echte kleur, tussen roze/peach in!Als je hem aanbrengt met je vinger op je hand dan is de blush nogal korrelig, en als je er gewoon met je kwast overheen gaat, is-tie dat ook, jammer! Deze blush vind ik erg veel pigment hebben, het is niet te weinig voor een blush, maar ook niet té veel, en met té veel bedoel ik dat het er dan fake kan uit gaan zien. Maar dat is niet het geval, gelukkig!


Deze ELF Studio blush in "Tickled Pink" vind ik dus zeker aan te raden! Het is een mooi kleurtje die voor iedereen draagbaar is. Ook is de pigmentatie goed, de verpakking is mooi, dus waarom niet? Zeker een aanrader als je een keer bij ELF gaat bestellen!


Deze blush kost in de Nederlandse ELF webshop €3.50, en dat is deze blush zeker waard!

De kleur was heel moeilijk te fotograveren! Dus het is niet helemaal overheen met hoe het echt is, hier kan ik zelf ook niks aan doen!


Veel liefs, Esmay

6 candy's:

Annigje zei

Mooi fris kleurtje!

Lee; zei

Mooie kleur, die zou ik zelf ook kopen ;D

Diana zei

Hmm ik vind niet dat hij lijkt op Orgasm. Persoonlijk zou ik deze niet kopen, maar de andere kleurtjes van ELF zijn natuurlijk top :)

Rani zei

Wauw, erg mooie kleur!
Ik ga deze ook bestellen met mijn birthdaay!

Anoniem zei

Hihi, ik ben helemaal weg van de webshop van elf. Zo leuke dingen daar. Ik zit zelf op een pakketje van hun te wachten. Leuk hoor.

Liefs, xxxx
Ps: ik volg je blog via blogspot.

Sharon zei

Ik zou ook nog wel eens een blush hiervan willen hebben, maar dan een andere kleur :)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC