dinsdag 24 augustus 2010

Beauty: ELF Natural Radiance "Flushed" Blush

Van ELF had ik al een blush gereviewed (?), maar ik heb er nog 1. Dit is van de 1€ lijn. Lekker goedkoop. Maar is-tie ook goed? Ik ga het vandaag aan jullie vertellen, wat ik van deze blush vind!

Van de verpakking zie je zelf ook wel... Ik vind hem cheap, lelijk en saai. Harstikke sorry, maar het is gewoon zo. Het is zeker weten geen eyecatcher voor in je stash. Ook al is-tie maar €1.00, als de verpakking leuk is, dan neem je 'm ook sneller mee. En dat is bij deze niet het geval, helaas! Ook vind ik de verpakking erg klein. Op foto's vond ik deze blush altijd best groot lijken, helaas is-tie best wel klein, maar voor €1.00 is het te doen!


Dit is de kleur blush. Het is een redelijk donker-roze/neigend naar paars kleur. Maar hij staat me goed in deze zomermaanden. Je moet dus wel een beetje "getint" zijn, anders is de kleur veelste donker. Het is een mooie kleur, maar ook weer heel lastig om te fotograveren, want in het echt is-tie altijd weer anders.


De blush is best wel korrelig als je met je vinger overheen gaat. En als je dat met je kwast doet is het nog erger! Erg jamer, want zo gaat veel poeder verloren! Dat is erg jammer. Zoals je ziet is de blush wel heel erg goed gepigmenteerd. Ook bij deze ELF blush geldt: Het is niet too much gepigmenteerd. Als het te veel is, dan is het fake. Maar als je het lichtjes aanbrengt is het precies goed. Dat is erg fijn. Natuurlijk kun je altijd de kleur altijd opbouwen!

Al met al vind ik deze blush wel aan te raden. Hij is goedkoop en is goed gepigmenteerd.
De enigste nadelen zijn dat je deze blush moet bestellen, en dat hij korrelig is.
Maar voor het kleine prijsje is de kwaliteit prima!

Deze blush kun je bestellen op de ELF webshop, en kost daar, zoals ik al vaker heb gezegt, maar €1.00!

Ook weer voor deze blush: De kleur was moeilijk te fotograveren, maar ik hoop dat jullie dat  niet heel erg vinden. De blush is een beetje de kleur van de swatch!

Veel liefs, Esmay

7 candy's:

Sharon zei

Die heb ik ook! Maar ik vind de kleur een beetje onnatuurlijk roze..

Anoniem zei

Goeie blush dus. Ik ga zeker binnen kort wat dingentjes bestellen bij die webshop. Maar moet eerst nog een pakketje van hun krijgen:P

Liefs, xxxx

Frauke zei

Ik vind het een mwah blush, de korrelig heid is zeker een minpunt, en de kleur is nogal fel... :P

Natasja zei

Oee, lijkt me fijn!

Diana zei

Ziet er goed uit! De verpakking is idd k*t maarja, daarom dat het €1 kost hé!

Esmay (Admin) zei

@ Sharon: Ja klopt! Daarom breng ik 'em ook lichtjes aan!

@ Frauke: Als je hem lichtjes aanbrengt is-tie wel mooi!
Dan is het ook niet zo "BAM" in your face. (:

Teddy zei

Ik vind deze blushes persoonlijk erg crappy. De verpakking, de poeder zelf :( Ik ga dan liever voor de studio line producten!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC