zondag 19 september 2010

Beauty: San Soucis "Toffee" Lipstar

Vandaag een review over de San Soucis Lipstar in de kleur "Toffee"! San Soucis is een redelijk prijzig merk, dat merk je aan de prijzen. Maar qua kwaliteit/prijs verhouding vind ik het wel erg goed! Nouja, op naar de review dan maar!





Ik vind de verpakking echt mooi. Het ziet er zeker niet cheap uit! Natuurlijk ook niet super-expensive, maar dat hoeft ook niet persé, want deze verpakking ziet er al goed uit! Dat zilveren, en de letters, en het matte, goede combinatie, mooie verpakking, great!


De lipstick ziet er verder ook goed uit, het is een best wel heftige kleur, het is een beetje tussen oudroze en oranjeachtig in! Ik vind hem in ieder geval prachtig, en ik denk dat deze lipstick het allermooist tot z'n recht komt bij wat getinte dames, maar ik vind hem bij mezelf ook niet lelijk ofzo, dus in principe maakt het niet zo heel veel uit. De kleur vind ik wel mooi, maar zoals ik al zei: Ook wel wat heftig, en dat maakt het voor mij meer wat minder om hem écht elke dag te dragen!


De lipstick droogt niet uit, en smeert fijn. Hij glijdt echt over je lippen! Dat-ie niet uitdroogt is natuurlijk wel een pluspunt, maar je ziet bij deze lipstick wel je velletjes, dat is minder, maar volgens mij is dat wel bij alle lipstick! Maar verder is deze lipstick gewoon goed, mooi en moet je niks meer aan doen! Verder heb ik hem getest voor het avondeten, en na het eten was-ie helemaal rond mijn lippen gaan zitten! Maar als je niet gaat eten, dan blijft-ie ongetwijfeld langer zitten!

Deze lipstick is van San Soucis, en kost €14.50. De lipstick naam is Lipstar, en de kleur is "Toffee". Deze lipstick komt uit de herfst/winter collectie van San Soucis.
Op deze site kun je je postcode invullen, en kijken waar San Soucis te koop is in jou buurt!

Zeker een aanrader deze lipstick. Hij blijft goed zitten, en smeert lekker uit.
Wat wel jammer is, is de prijs. Aangezien er best veel meiden die niet zoveel geld hebben, of willen uitgeven voor zo'n lipstick! Verder is het echt een prima lipstick.

Veel liefs, Esmay

6 candy's:

Elske zei

Die kleur staat je erg mooi!

Anoniem zei

Zoo best prijzig. Ik heb nog nooit van de merk gehoord. Helemaal nieuw dus voor mij. Maar de kleur is goed. Natuurlijk komen de velletjes er altijd doorheen. Hij is wel iets te heftig ja. Maar leuk voor feestgelegenheden. Bedankt voor de review. Liefs, xxx

Eline zei

Mooie kleur!

Josephine zei

mooooi! En waarom doe je deze foto niet als twitpic, superleuk!

Natasja zei

Mooie kleur, het staat je goed. Alleen is 'ie best duur, haha. Heb ook nog nooit van het merk gehoord!

Teddy zei

Vind 'm persoonlijk iets te oranje, maar hij staat je wel goed.


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC