zaterdag 7 april 2012

lifestyle : move that ass

tumblr_m1ko5yYqMg1rq26vpo1_500
In de zomer, of in ieder geval met warm weer, heb je toch niet zo'n zin om te bewegen. Maar wat je dan wél weer wil is dat ene lichaam waar we al de hele winter van dromen. Je wilt niet, maar je moet wel. Of nouja, moeten ... Hier in ieder geval wat leuke buiten-sporten voor de zomer! 

Skeeleren
Gouwe ouwe en het is heerlijk om te doen. Je word er lang niet zo moe van dan hardlopen, maar je beweegt wel. Én dat is nou precies het doel. Langs het strand of gewoon de buurt door, whatever je doet: het is goed!
Aantal calorieën per uur verbrand: +- 240

Hardlopen
Dit is dan weer de moeilijkere variant van skeeleren, want een paar kilometer skeeleren dat kan ik wel zonder moeite, maar hardlopen ... Toch is het wel fijn om te doen, lekker weer, muziekje in de oren en rennen maar!
Aantal calorieën per uur verbrand: +- 350

Badminton / tennis
Oke, het is allebei een beetje anders, maar alsnog: het is een "ding" over het net spelen. En dit is echt een beetje zo'n "traditie" met vakantie, tenminste dan doe ik het alleen, verder nooit, haha.
Aantal calorieën per uur verbrand: +- 220 (badminton), +- 400 (tennis)

Fietsen
Waarschijnlijk vind je het heel saai, maar fietsen kán ook leuk zijn. Natuur waar je nog nooit geweest bent, vogeltjes die fluiten, avondzonnetje erbij. Enjoy to the fullest, soort van.
Aantal calorieën per uur verbrand: +- 260
Dus, doe nu wat en je hebt de hele zomer geen spijt. Of je blijft gewoon lekker lui met die zak chips of de bank en dekt in de zomer: hé shit! Dus, think twice. 
Gewoon muziek in je oren en gaan!

* voor het aantal calorieën: ik kan je geen zekerheid geven. 
Elke site zegt wat anders, haha.
Ik denk altijd: ik beweeg en dat is al goed :)!

Follow : Twitter // Bloglovin // Instagram: esmayx

8 candy's:

Cynthiiaa zei

Leuke sporten, hardlopen is amazing! Zelf jog ik nu drie keer in de week, echt heerlijk. :) Vooral met de zon, een klein briesje en goede muziek!

Phuong zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Unknown zei

Ik verbrand op dit moment! Met klussen verbrand je een hoop!

Style Your Image zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Naomi zei

Ik wil weer skeeleren!

joy zei

I love biking :)

Resy zei

Ik wil weer skeeleren maar mijn skeelers zijn te klein. En om nou nieuwe te kopen doe ik liever niet omdat ik bang ben dat ik ze te weinig ga gebruiken. Wel heb ik hardloopschoenen en ben ik van plan ze weer veel te gebruiken als het weer lekker weer wordt!

Ook tennis ik 2x per week een uur en komende 7weken ook nog eens hele zondagen competitietennis.

joline zei

Een crosstrainer is echt ideaal:P , ik heb er een thuis. Ik gebruik hem 3 keer per week 20 minuten dan verbrand ik gemiddeld 250 calorieën (bij een high intensity interval programma ) als ik dat hier vergelijk met fietsen of hardlopen... :o


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC