zondag 13 november 2011

make-up: i can't live without..

Image and video hosting by TinyPic
Je hebt zo van die producten waarvan je eigenlijk niet wil dat ze op gaan. Of ze nou duur zijn of goedkoop. Je bent er zo verslaafd aan en gebruikt ze elke dag. Zonder ga je de deur gewoon niet uit. Gewoon niet. Dat heb ik ook, en vandaag laat ik je die producten zien!

GOSH Foundation primer €15.99

Zonder deze primer zit mijn foundation er niet alleen belachlijk kort mooi op, het brengt dan ook nog 's niet zo fijn aan. Mét daarintegen is geweldig. Je gezicht word namelijk "plat", omdat deze primer alle deukjes vult, echt een heerlijke primer!

Maybelline Dream Mat Powder €12.99

Dit is echt de Rolls Royce onder de poeder. Ik heb namelijk best wel een vette huid, maar deze poeder houdt mijn gezicht gewoon glansvrij de hele dag. Zoals je ziet heb ik nu - na een lange tijd - pan. Aan de ene kant is dat leuk, want daardoor zie je echt dat dit gewoon mijn favoriete - en enigste - poeder is, maar aan de andere kant betekent dat, dat ik binnenkort een nieuwe moet gaan kopen!

Rimmel Natural Bronzer "022 Sun Bronze" €8.99

Matte bronzer is a must, voor iedereen. Je kan hem gebruiken om te shapen/contouren, maar ook als je gewoon éven een sun tinted skin wil hebben, zónder die leuke shimmertjes. Dit is mijn enigste bronzer (met uitzondering een L"Oreal trio, maar dat is meer een blush), en ik gebruik hem dan misschien niet super vaak, ik weet wel dat het een goede aankoop geweest is.

Too Faced Shadow Insurance €15.00

Je legt er misschien wat geld voor neer, maar dat is 'ie dubbel en dwars waar. In het begin dacht ik echt van:  "Is dit het nou?", maar ik bleef hem gebruiken, en ik kan er gewoon niet meer zonder. Hij is gewoon zó fijn en als ik vergeet hem nooit in mijn dailty routine. Oogschaduw needs deze oogschaduwbasis!

Essence Kajal Pencil "White" €0.99

Dit. Potloodje. Is. Geweldig. En dat voor een super budget prijsje. Can it even better? Ik doe hem elke dag op mijn waterlijn, en dan zie ik er gelijk een stuk frisser en wakkerder uit. Sommigen vinden een nude kleur beter staan, ik blijf trouw aan dit witte potloodje!

Voor de rest gebruik ik eigenlijk allemaal andere producten. Ik kan niet standaard éen dezelfde blush gebruiken of dezelfde lipstick. Everyday is a new day with new products to use.

6 candy's:

beautyforgirls zei

De gosh primer is heel erg fijn.
Liefs, xxx

Evelien zei

Ik kan ook niet zonder de dream mat powder en Too faced shadow insurance!! Topproducten :)

Carolien zei

Hah ik gebruik de Gosh primer en de bronzing powder ook, en de dream mat powder heb ik ook een tijdje gebruikt :) Fijne producten!

Littlefashiolista zei

die primer van gosh lijkt me ook erg fijn! maar ik gebruik er nu een van catrice

Unknown zei

ik wist tot nu niet eens wat primer was hihi maar wat klinkt dat goed !!!

Ellen zei

die primer van gosh gebruik ik ook en die is inderdaad super goed.


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC