dinsdag 5 juli 2011

beauty: een heerlijk ruikende zomer

Image and video hosting by TinyPic
Zomer, soms hou ik ervan en soms niet. Het is soms té warm en soms niet, maar er is niks aan te doen. Maar omdat ik wél hou van heerlijke zomerse geuren, vandaag mijn favoriete geuren. Ik heb het hele huis doorzocht, en dit zijn toch wel de meest zomerse geuren, en dan van alles, douchegels, bodybutters, lipgloss, álles!
Image and video hosting by TinyPic 
Kruidvat Fruity Botanicals Colour Care Conditioner

Het is een speciale conditioner voor gekleurd haar, en zal ik dat dus net hebben. Maar Kruidvat heeft nog meer van deze heerlijke conditioners. Ik vind het een heerlijk product, en het voedt mijn haar echt. Na de douche voelt mijn haar heerlijk zacht en gezond! En natuurlijk, hij ruikt goddelijk, maar dat is logisch in deze post. Het is echt een budget topper.
Image and video hosting by TinyPic 
Yves Rocher Monoi de Tahiti Shampooing Douche

Yves Rocher heeft hier een hele lijn van, en hier hebben we er een van (o.a. nog een olie, die hebben we ook ergens in de kast staan). Dit is een shampoo en douchegel in een, heel erg handig voor bijvoorbeeld op reis. Hij ruikt echt heel erg zomers! Ik gebruik hem zelf alleen als douchegel, maar als shampoo kan dus ook. Multi functioneel, handig!
Image and video hosting by TinyPic 
Yves Rocher Flower Party Douchegel en Parfum

Hier hebben we een setje, namelijk van de geur Flower Party van, alweer, Yves Rocher. Dit is echt mijn favoriete parfum op dit moment. Het is gewoon zo'n lekker, zomers, fris geurtje. Die douchegel kan je gebruiken als je nog sterker naar de geur wilt ruiken, wat ik wel kan gebruiken. Prima combi voor de zomer!
Image and video hosting by TinyPic 
Kruidvat Body Fruit Cranberry en Pomegranate Body Butter

Sinds het moment dat ik hem kocht ben ik verliefd op deze geur. Zo heerlijk zomers! Natuurlijk is een Body Butter wel wat zwaar in de zomer, maar lucky you (en me), want ze hebben hier ook een bodylotion van! En voor de liefhebbers, ook nog een douchegel! Dus wil je op een budget naar zomer ruiken, het is niet onmogelijk!
Image and video hosting by TinyPic 
Essence My Skin Intensively Caring Cream (review)

Deze ruikt zo lekker. Ik kan het niet precies plaatsen. Misschien naar iets van perziken? Ik ben echt totaal niet goed in omschrijven van geuren. Je kunt maar beter lekker zelf gaan ruiken in de winkel. Dit is namelijk ook weer een heerlijk budget proof product maar wat wel heel fijn is!
Image and video hosting by TinyPic 
Max Factor Xperience "Raw Silk" Weightless Foundation (review)

Het is misschien een prijzige foundation, maar fijn is ie zeker wel. Maar daar hebben we het nu niet over. We hebben het over heerlijke zomerse geuren bij producten. En weet jij waar deze naar ruikt? Hij ruikt super lekker fris naar komkommer! Heerlijk voor in de zomer, tenminste als je van die geur houdt. Ik hou er in ieder geval van!
Image and video hosting by TinyPic 
Babor "Apricot" Soft Cream Glow (review)

Dit product is niet alleen mooi om naar te kijken, met die mooie shimmer erin. Nee, het ruikt ook erg lekker zomers. Misschien is dit wel een ultieme highlighter en blush in een. Het geeft namelijk ook een subtiel kleurtje. Het is misschien prijzig, maar dan heb je ook wat.
Image and video hosting by TinyPic 
Catrice Urban Baroque "Masquerade Ball" Illiminating Powder

Helaas was dit een Limited Edition, wat ook betekend dat 'ie maar kort verkrijgbaar is. Wat heel erg jammer is natuurlijk, want naast het geweldige patroontje die in de poeder zit, ruikt de poeder ook! Ja, het is serieus waar. Waar 'ie naar ruikt dat weet ik niet precies, ik weet wel dat het lekker is!
Image and video hosting by TinyPic 
Twist en Pout "Ballmania" Lipbalm

Dit ruikt zo lekker naar sinaasappel! Oh, ik kan er wel aan blijven ruiken. Maar dat doen we natuurlijk niet, want het is ook een fijne lippenbalsem om op te hebben. En zeg nou zelf, zo'n leuk balletje in je stash is leuk toch?
Image and video hosting by TinyPic
Essence Sun Club "Sunkiss Coral" lipgloss (review)

Perfecte zomerse verpakking, perfecte koraal kleur, perfecte lipgloss. Plakt niet, geeft wel kleur en brengt ook nog 's heerlijk aan. Wat wil je nog meer? Oh ja, de prijs en de geur. Nou, de prijs is super budget en de geur. Dat wil je absoluut niet weten. Heerlijk! Go and buy!

Welke producten in jou stash vind je heerlijk zomers ruiken?

With love.

8 candy's:

Brecht zei

Ik heb de lipgloss ook en ik vind hem echt heerlijk!

Marjolein zei

Die bodybutter van het Kruidvat lijkt me heerlijk! <3 Ik ben dol op mijn Pink Grapefruit producten van The Body Shop in de zomer. <3

Ann zei

Leuk! die boddybutter lijkt me echt fijn! ;)

Lisa zei

Die Body Butter lijkt me echt lekker ruiken! Mijn douchegels (Apricot & Basil, Perzik en Jolly Orange) en scrub (Sweet Lemon) van The Body Shop ruiken heerlijk zomers.

beautyforgirls zei

Die conditioner is zo lekker, ik gebruik die heel vaak.
Liefs, xxx

* zei

My Skin van essence heb ik ook maar in nattedoekjes voor je make-up er af te halen! En ze ruiken trouwens naar granaatappel! :) Het staat op de verpakking er staat ook bamboo op maar ik weet niet hoe dat ruikt! maar hij is echt heel heerlijk! Je hebt echt wel heel goeie zomerproducten uitgekozen!

Anoniem zei

Leukk! Die catrice poeder!(L)

Yves Rocher product vind ik prikken! :)

gerrianne zei

Hm ik stond vanmiddag nog voor de bodybutter van kruidvat. Helaas heb ik hem niet meegenomen! Ik blijf nog even verder kijken naar een fijne bodybutter. Liefs


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC