maandag 2 mei 2011

beauty: essence "my skin" line

Image and video hosting by TinyPic
Essence breidt zich steeds meer uit. Zo hebben ze nu een nieuwe lijn voor je gezicht, genaamd My Skin. Met allemaal verschillende gezichtsproducten, voor een prijsje waar niemand dood van kan gaan. Heerlijk budget dus. Maar zijn de producten ook fijn? Ik test vandaag 2 dingen voor je uit, de Intensively Caring Cream en de Refreshing Toner.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Intensively Caring Cream - €1.99

Allereerst ziet dit product er harstikke leuk uit. Je krijgt er ook een kartonnen verpakking omheen, wat het nog extra leuk maakt, vind ik dan. Natuurlijk is het erg onnodig, maar ik vind het wel leuk! De créme zelf zit in een rond potje, met roze letters en dingetjes. Het is niet te druk maar ook niet te rustig. Me likes!
Deze créme is voor de normale tot droge huid. Nou, dat heb ik niet! Heel jammer natuurlijk, want daardoor heb ik hem niet heel goed voor jullie kunnen testen. Wel ruikt de créme súperlekker! Naar een fruitsoort, echt heerlijk! Verder maakt ie mijn huid ook lekker zacht.

Fijn crémepje voor een fijn prijsje!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Refreshing Toner - €1.99

Ook weer harstikke vrolijke verpakking met dat paars. Deze komt gewoon 'zo', dus zonder extra verpakkingsmateriaal. Er zit ook Lychee in en Blue Grape, en deze is voor alle huidtypes.

Wat een geluk voor mij dat mijn Bourjois Toner in mijn tas was gelekt en dus op was, toen ik deze kreeg. Ik moest namelijk dus net een nieuwe. En deze is echt verassend fijn. Geeft een heerlijk fris gevoel, en dat is wat ik ook wil voelen. Ik wil niet voelen dat er nog make-up op mijn gezicht achterblijft, ik wil alles eraf en mijn gezicht moet lekker fris voelen. Nou dat is zeker waar. Dit product blijf ik nog zeker gebruiken!

Dit is een budget topper meiden!

Zeker fijne producten, deze twee van Essence My Skin. Ze komen trouwens met nog veel meer producten uit. Ik zet ze even op een rijtje:
  • Soft Cleansing gel - Alle huidtypes
  • 4 in 1 Cleansing cream - Alle huidtypes
  • Caring Cleansing wipes - Alle huidtypes
  • Refreshing Cleansing wipes - Alle huidtypes
  • Mattifying cream - Normale tot gecombineerde huid
  • Moisterizing cream-gel - Alle huidtypes
  • Deeply Moisturizing Paper mask - Alle huidtypes
Het lag vanaf gisteren in de winkels,
dus ik zal zeker even een kijkje nemen als het bij jou al in de Kruidvat ligt!

Ga jij ook een kijkje nemen bij de Kruidvat voor deze producten?

Love.

7 candy's:

Nynke BBS. zei

Klinkt erg fijn!
XX

Myrthe zei

Leuk revieuw! Ik heb deze twee ook, met nog reinigingsdoekjes (caring cleansing wipes)! Alledrie de producten zijn echt super fijn, net zo als jij ook al schreef <3 xx

Anoniem zei

Ik wil ook die producten gaan proberen. Ze lijken mij wel fijn :)
Liefs, xxx

Life of Lisa zei

lijken me erg fijn! ik wil graag mattifying cream en de tonic kopen :) goed review!

Anoniem zei

hee deze ken ik nog niet! ziet er leuk verpakt uit! ben benieuwd! xx

Judith zei

Ziet er goed uit!
Jammer dat onze mini kruidvat dit niet verkopen...

Esmay (admin) zei

@ Judith: Ik dacht eerst bij ons ook niet, maar volgens mij waren ze het bij ons aan het bijvullen ofzo. Ik zag in ieder geval zo'n karretje met deze producten erop! Dus misschien is er nog hoop voor jou haha!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC