dinsdag 8 februari 2011

Beauty: Silk Naturals Cosmetics

Beauty, wie intresseert dat nou niet? Het is toch het leukste wat er is? Nouja, misschien niet helemaal. Maar leuk is het wel. Vandaag heb ik voor jullie wat nieuws, namelijk producten van Silk Naturals. Ik heb het nog nooit op een blog gezien, maar vandaag een review ervan!


Image and video hosting by TinyPic
Jahooor, ik was mijn kwast weer niet voor de foto...

$5.99

Allereerst een kwast. Dit is een duo-fibre brush, of een stippling brush. Hoe je het maar wilt noemen. Ik moet je wel zeggen dat ik hem wat klein vond bij aankomst. Maar uiteindelijk vind ik hem toch wel heel erg fijn! Ik gebruik hem zelf voor foundation. Ik breng mijn foundation aan met mijn vingers (over mijn hele gezicht, en dan uitsmeren), en daarna ga ik met deze kwast het een beetje in mijn huid 'kloppen'. Dat geeft een supermooi natuurlijk effect. Ik heb hem ook wel 's gebruikt voor blush, maar dat is toch niet wat voor mij. Geef mij deze brush maar voor om foundation erin te 'kloppen', dan ben ik tevreden.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sample $1.25 | 10 Gram Jar $6.50

Ik heb twee blushes, namelijk "Lady" en "Babydoll". Het zijn 2 klonen van MAC. Namelijk van MAC "Dame" en "Dollymix". Ik weet natuurlijk zelf niet of dat echt zo is, of die blushes echt op elkaar lijken, maar ik vind deze twee blushes wel heel erg mooi. Ze hebben allebei shimmers erin zitten, en dat ziet er echt heel erg mooi uit. Het is niet superopvallend, maar het is gewoon een mooie glans. De blushes zijn niet heel erg goed gepigmenteerd, maar daardoor zijn ze heel mooi op te bouwen naar een kleur die je graag wil. "Lady" vind ik zelf mooier, en is ook wat beter gepigmenteerd, maar "Babydoll" is weer heel mooi op te bouwen.
Zeker het proberen waard, en als je niet gelijk een grote pot wil, neem je toch gewoon een sample om te testen?

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

5 Gram Jar $4.00

Ook heb ik nog 2 oogschaduws, namelijk in "Nekkid" en "Mink". Dit zijn ook weer MAC klonen, namelijk van MAC "Naked Lunch" en van "Satin Taupe". Naar deze oogschaduws was ik wel benieuwd. Ik vind ze zelf persoonlijk wel goed gepigmenteerd. "Nekkid" vind ik persoonlijk het mooist, heel mooi goud-achtig bruin! Hiermee kan je heel veel looks maken! "Mink" vond ik zelf eerst heel paars, maar dat valt eigenlijk nog heel erg mee! Deze vind ik ook supermooi. Verder blijven de oogschaduws echt wel goed zitten, maar ik heb het wel getest met oogschaduwbasis. Zeker fijne oogschaduwtjes die ik met plezier toevoeg in mijn stash.


Image and video hosting by TinyPic

$4.99

Ook kreeg ik ook nog deze All Set Nail Polish Drying Drops, superleuk, want dat wou ik altijd nog uitproberen. En ik moet je zeggen: Het werkt écht! Als je dat doet met al je nagels en je bent klaar zijn je nagels al droog! Natuurlijk nog niet helemaal uitgehard, maar wel droog. Zeker fijn dus. Meer heb ik er niet aan toe te voegen! Gewoon kopen als je niet wilt wachten!

Zeker een fijne webshop en ook zeker fijne producten voor de prijs.
Zeker een aanrader om te bestellen!

Love.

4 candy's:

Frauke zei

Ik heb er al eens over geschreven :) Vind het een fijn merk.

Anoniem zei

Hele leuke dingen. En spot goedkoop.
Liefs, xxx

Judith zei

Leuke aankoopjes, erg handig!

Rosa zei

mooie producten, de blushes en oogschaduws zien er mooi uit!
x


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC